IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 типа мъже, които винаги ще кръшкат

7 октомври 2016 14 20

Не можете да ги промените, така че по-добре странете от тях

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Срещнахте интересен мъж и смятате, че е голям чаровник. Е, повечето брилянтни кръшкачи знаят как да очароват една жена, така че бъдете нащрек.

Ето и няколко знака, по които може да предположите дали ще ви е верен, или...

Той не е мамино момче

Мамините момчета може да са доста дразнещи и да вървят с конкретен вид емоционален багаж, но може да им се признае едно: те се отдават на една жена (дори това да е майка им). Научени са да уважават и ценят жените, така че ако все пак успеете да създадете връзка с него, шансът да ви изневери е малък. От друга страна, тези които говорят лошо за майките си и не се притесняват да ги обиждат, почти сигурно няма да уважават и ценят и вас.

Мистериозният мъж

Това вероятно ви е привлякло в него в началото, но след това се оказва проблем. Той винаги е потаен, нащрек и подскача при всяка вибрация на телефона си. Може би крие нещо друго... и все пак тази прекомерна несигурност в това какво се случва в живота му и във вашите отношения не е здравословна за връзката ви.

Неемоционалният

Серийните кръшкачи са добри в няколко неща и сред тях е способността им да не развиват чувства към „жертвите си“. Той може да ви омае със сладки приказки, да ви докара 101 оргазма, но очите и сърцето му са празни откъм емоции към вас. Ако се занимавате с такъв мъж, оставете всякакви надежди, той не е за една жена!

Обсебващо-контролиращият тип

Той обича контрола, иска да знае къде сте във всяка една минута, но не се залъгвайте, това не е от любов. Той просто иска да е сигурен, че няма да се натъкне на вас изненадващо, докато се вижда с някоя от тайните си афери. Междувременно обаче никога не ви дава отчет къде е и какво прави.

Потайният мъж

Сваля ви звезди, а после иска да пазите отношенията си в тайна. Нещо съмнително? Определено. Мъж, който не желае да афишира връзката си с вас, заслужава голяма доза съмнение. Причините може да са различни, но сред най-вероятните е тази, че има отношения и с други жени, които не желае да прекъсне.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари