IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 неща, за които трябва да внимавате на първа среща

24 октомври 2016 06 40

За да разберете дали човекът би могъл да ви бъде добър партньор

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Може на първа среща всичко да ви изглежда добре, а човекът срещу вас да се представи отлично и все пак не забравяйте, че той/тя ще се е постарал доста, за да ви впечатли.

Ако от известно време сте необвързани, сигурно тази среща е изключително вълнуваща за вас. И все пак внимавайте отсрещната страна да не ви заблуди и един ден да се окажете излъгани.

Ето и 10 неща, на които е добре да обърнете внимание на въпросната първа среща, особено ако си търсите свестен партньор:

1. Човекът свободен ли е напълно (не наполовина)?

Много е важно човекът, с когото сте на среща да е свободен или необвързан към момента. Не се ангажирайте с човек, който е женен (дори да е разделен с половинката си). Дори този човек да ви обясни, че „Скоро ще напусна половинката си“, „Аз наистина не го/я обичам, но чувствам, че ужасно го/я боли“, „Ние просто живеем заедно заради децата“, „Ние имаме отворена връзка“ и т. н. Ако не искате да си загубите времето, не давайте шанс на такъв човек, преди той/тя окончателно да е прекратил предишната си връзка.

2. Тече ли разговорът ви свободно?

Ако имате проблем в общуването с този човек още на първата ви среща, това не е добър знак. Разбира се вие или той, можете да сте нервни и притеснени, но ако наистина нямате тема за общ разговор, няма да можете да комуникирате добре и за в бъдеще.

3. Говори ли ви той/тя за семейството си?

Обърнете специално внимание на начина, по който този човек говори за близките си. Ако той/тя говори с любов и умиление за роднините и приятелите си, това значи че е способен на обич и привързаност и че се отнася към другите с уважение и доброта.

4. Живее ли този човек в съответствие с бюджета си?

Ако този човек ви казва, че има професия със средно заплащане, но ви взима на срещата с Lamborghini, има нещо гнило. Той е или незрял, или е престъпник, или живее на гърба на богати родители. Бъдете нащрек!

5. Крие ли нещо за себе си?

Ако този човек не иска да говори много-много за себе си, а ви разпитва основно за вашия живот, може би крие нещо неприятно.

6. Говори ли твърде много за себе си?

Обратното също не е на добре. Ако този човек ви засипва с информация за себе си без изобщо да се интересува от вас, това значи че той е нарцистичен самохвалко, който в даден момент ще ви стане досаден.

7. Колко често проверява телефона си?

Ако този човек често гледа телефона си, докато е на първа среща с вас, това значи че нещо отвлича вниманието му, което не е добре. Може да означава и че е обсебен от работата си или от социалните медии.

8. Има ли той домашен любимец?

Всеки човек, който притежава домашен любимец и се грижи за него добре, може да поема отговорности. От друга страна – човек, който твърди, че мрази домашните животни, има шанс един ден да не бъде добър родител.

9. Иска ли този човек връзка?

Ако този човек още на първата среща ви обяви, че не си търси сериозна половинка, най-добре е да се запитате струва ли си да си губите времето с него.

10. Изглежда ли мил и привързан?

Хората, които са спонтанни и естествени го показват с мили жестове, леки докосвания, топли прегръдки и т. н. Хората, които държат другите на физическа дистанция, обикновено са и емоционално отдалечени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари