IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 въпроса, които трябва да му зададете на първа среща

29 октомври 2016 15 15

Независимо дали търсите дълга връзка, или искате втора среща

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Първата среща обикновено е неудобна и стресираща. То си е един вид съвместно интервю, в което двамата евентуални бъдещи партньори участват на равни начала.

Всеки един от тях се опитва да изглежда спокоен, възпитан и забавен, но и двамата се надяват да съберат максимално много информация за другия.

Понякога първата среща е белязана от лоша или скучна комуникация. Не е лесно да опознаем някого, без да се опитаме да узнаем някои любопитни факти за него и живота му.

Ето и няколко съвета какви прости въпроси да зададете на мъжа, с когото ви предстои първа среща, така че да извлечете максимума от вашия първи разговор:

(Независимо дали търсите дългосрочна връзка или просто искате да получите шанс за втора среща.)

1. От колко време си необвързан?

Надяваме се, че мъжът, с когото сте излязла на първа среща е свободен. Все пак добре е да го попитате деликатно откога/от колко време е необвързан. Използвайте първата среща, за да научите семейното му положение, дали е имал предишни, дълги връзки, дали има деца и т. н.. Това е много важна информация и е добре да се доберете до нея възможно най-бързо.

2. Харесваш ли си работата/професията?

Вие ще искате да разберете какъв тип и какъв начин на живот има мъжът, с когото сте излязла на първа среща. Ще ви е интересно и да разберете какво иска той от бъдещето си в професионален план. Задайте му този въпрос и така ще му дадете възможност да ви говори за работата си, а от това ще получите полезна информация за неговите финанси, амбиции и евентуални страхове в кариерата.

3. Сам ли живееш?

Това изглежда доста прост и дори безсмислен въпрос, но всъщност е много важен и може да разкрие жизненоважна информация за този мъж. Този въпрос ще ви даде възможност да вникнете в характера на мъжа, с когото сте излязла. Ще научите дали той все още живее в дома на родителите си, дали си има собствено жилище или пък обитава квартира със съквартиранти.

4. Приключил ли си образованието си?

Образованието е много важна част за хората от съвременното общество. Добре е да разберете дали този мъж е висшист, дали все още учи или има намерение да учи в бъдеще. Питайки го за образованието му, вие ще научите още за неговите цели, финансови възможности и планове за бъдещето. Възможно е той да иска тепърва да учи или да специализира в чужбина, което може да охлади страстите ви, например.

5. Как си почиваш?

Всеки човек си има някакви хобита и страсти, които му помагат да се отърси от стреса и напрежението. Разберете какви са хобитата на този мъж още на тази първа среща. Добре е да сте наясно дали имате някакви сходни интереси и дали бихте си прекарвали свободното време по приятен и за двама ви начин, или ще сте на съвсем различна вълна.

6. Какво търсиш в следващата си връзка?

Този въпрос трябва да е последен и го задайте, само ако наистина усещате силно влечение към този мъж и сте изкушена да продължите да се виждате с него. Разбирайки какво очаква той от следващите си сериозни отношения, вие ще осъзнаете дали имате сходна визия за бъдещето с този определен човек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари