IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как връзката с мъж Скорпион ще ви направи по-добър човек

9 ноември 2016 13 20

5 начина

Райън Рейнолдс е роден на 23 октомври; Снимка: Piaget

Райън Рейнолдс е роден на 23 октомври; Снимка: Piaget

Скорпионите са описвани като мрачни, загадъчни и страстни личности. Те имат силна интуиция, която е тяхна благословия, но и проклятие. Истината обаче е, че те са супер лоялни и усещат верния път във всяка ситуация.

Именно тези техни качества, както и няколко други, ги правят идеалните житейски учители. Ако имате връзка с мъж Скорпион, дори любовта ви да не устои на времето, вие ще излезете от нея по-добър човек. Определено подобни отношения ще доведат до вашето самоусъвършенстване.

Ето и 5 начина как:

1. Мъжът Скорпион ще ви научи да поемате повече рискове

Тези мъже не са хазартни личности, но ценят премерения риск. Може да звучи клиширано, но животът наистина е кратък и тези мъже го осъзнават. Те умеят да излизат от зоната си на комфорт, за да направят нещо, което ще ги обогати.

2. Той ще ви научи да осъзнавате и приемате чувствата си

Мъжете от този зодиакален знак осъзнават най-дълбоките си чувства и не ги пренебрегват или потискат, дори те да са негативни. Те са достатъчно силни психически, за да разсъждават практично и разумно, дори когато в душата им се е разразила буря.

3. Той ще ви научи да бъдете уязвима, но не и слаба

Тези мъже могат да понесат провала и грешките си, те могат да понесат и да се изложат. Те са емоционално отворени към себе си и оценяват честно и искрено ситуацията, в която са се поставили сами. Те могат да покажат, че са уязвими в даден момент, но именно в това се крие силата им.

4. Той ще ви помогне да се отървете от „фалшивите“ си приятели

Мъжът Скорпион усеща хората и знае кой има добри и кой лоши намерения. Той просто е „истински детектив“, който надушва лъжците изключително бързо. Ако имате приятел от тази зодия, той ще ви научи да улавяте положителните вибрации на хората и да страните от тези, които ви действат негативно. Този мъж ще ви посочи предателите във вашия приятелски кръг и така ще ви спести много разочарования.

5. Той ще ви подтикне да преследвате страстите си

Мъжът Скорпион е страстен във всеки аспект от живота си – от спалнята до областта на спорта. Той знае какво иска и знае как да го получи. Той е много издръжлив и постоянен именно, когато преследва целите си, което е доста вдъхновяващо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
напротив връската с мъж скорпион може само да те направи по-лош :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
Много ни агитирате за тези скорпиони! Навярно от редакцията ви са мнозинство в карето.Много мерси! Ей я съседката, ще се възползва.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар