IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 причини защо сте отхвърлени

10 декември 2016 16 15

Защо обектът на желанията не отвръща на чувствата ви?

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Британската експертка по романтични връзки Трейси Кокс разкрива пет причини, поради които обектът на вашите желания може изненадващо да ви отхвърли.

Възможно е този човек в началото да покаже някакъв интерес към вас, но много скоро да се отдръпне и вашите чувства да останат излъгани.

Не приемайте всяко подобно отхвърляне твърде лично. Има фактори, които са извън вашия контрол и заради които този човек да е решил, че не сте за него.

Ето и пет от тях:

1. Вие подсъзнателно му/ѝ напомняте на някого, когото той/тя не харесва

Възможно е вие да изглеждате, да се държите или да имате жестове като тези на друг човек, когото обектът на желанията ви не харесва особено. Ние подсъзнателно имаме симпатии към определени хора и усещаме неприязън към други. Именно това може да е причината човекът, който ви привлича да не може да ви отвърне със същото.

2. Обонянието е виновно

Нашата обонятелна система мигновено реагира на феромоните на всеки човек, който ни харесва. Всеки човек си има специфичен, уникален аромат, който излъчва. Ако тази ваша естествена миризма не се харесва и не привлича отсрещната страна, почти е сигурно, че този човек няма да има желание да продължи отношенията си с вас. Дори вие да изглеждате перфектно и да сте забавен и чаровен, флиртът помежду ви едва ли ще прерасне в нещо повече.

3. В момента е грешното време от месеца

Жените излъчват различни аромати в различните дни от месеца. Има безспорни доказателства, че дамите миришат различно, когато са в овулация и когато са в цикъл. Експериментите показват, че мъжете намират жените далеч по-привлекателни и секси, когато са в овулация, отколкото по всяко друго време на месеца.

4. Моментът не е подходящ

Някои събития и ситуации в живота, като например да си загубим работата, смачкват самочувствието ни и влияят зле на нашата харизма. В такъв момент човек е уязвим и не е особено секси. Ако напоследък сте потиснати и напрегнати, едва ли ще успеете да омагьосате човека, който е събудил интереса ви. Същото важи и ако наскоро сте претърпели неприятен развод или тежка раздяла – това със сигурност се е отразило зле на вашия сексапил.

5. Първата ви целувка не е била ОК

Много хора използват първата целувка с обекта на желанията си като тест дали има химия помежду им. Ако целувката е хубава, предполага се, че сексът също ще бъде вълнуващ. Ако няма искри още в началото, може би този човек е по-подходящ само за ваш приятел. Не забравяйте, че хубавата целувка стимулира сексуалната възбуда, така че ако тази целувка се провали по някаква причина, не очаквайте човекът да ви се обади за следваща среща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари