IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Защо не можете да си хванете гадже

17 декември 2016 14 15

Каква е причината все още да сте необвързан?

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Ако се чудите защо все още не можете да си хванете гадже, въпреки че се оглеждате активно за такова, то може би причината е в някои от негативните характеристики на вашата зодия.

Възможно е именно тези ваши отрицателни черти да ви държат със статут „необвързан“.

Ето и какви са причините, поради които всеки един зодиакален знак може да отхвърля любовта несъзнателно:

Овен

Вие сте смущаващ най-вече заради това, че искате да командвате всичките си гаджета. Повечето представители на противоположния пол ви бягат още в началото на връзката, защото осъзнават, че ще им е трудно да се справят с вас в дългосрочен план. Вие плашите потенциалните си гаджета и с това, че имате твърде спонтанен характер.

Телец

Може би все още сте необвързан заради това че сте голям интроверт и сте си малко самодостатъчен. Вие предпочитате да си седите у дома, вместо да се срещате с хора на социални мероприятия и по заведенията. Вие няма да си намерите гадже, ако не предприемете някакви мерки да разширите кръга си от познанства. С годините има риск да започнете да се затваряте в себе си още повече, така че сега е моментът да излезете и да се забавлявате.

Близнаци

Вие сте необвързан защото може би сте изтъкан от различни комплекси, които ви пречат да обичате истински и дълбоко. Близнаците са твърде разностранни личности с доста неспокоен дух. Понякога им липсва емоционална зрялост и им е трудно да изградят сериозна връзка. В същото време те са много взискателни по отношение на своите партньори, което също пречи на любовния им живот.

Рак

Вие сте необвързан все още, защото сте недоверчив и доста ревнив по натура. Освен това вие засипвате с майчински грижи всичките си гаджета и с това бързо ги отегчавате. Наред с това ви липсва самочувствие и лесно се обезкуражавате, ако човекът от противоположния пол не реагира на ухажването ви веднага.

Лъв

Вие все още си нямате гадже, защото имате огромно его и никой не може да ви търпи твърде дълго. Вие сте известни с това, че понякога не успявате да усетите границата между гордост и горделивост. Често се държите арогантно и грубо, без да го осъзнавате. Това плаши и отблъсква потенциалните ви партньори.

Дева

Вие не можете да създадете сериозна връзка защото сте ужасно придирчив, критичен, скептичен и взискателен. Вероятно смятате, че можете да прочетете душата на човек като книга още от самото начало, но това не е така. Вие търсите логика в любовта и забравяте просто да се оставите на чувствата. Това ви прави емоционално дистанциран и не особено желан за романтичен партньор.

Везни

Вие не можете да си хванете сериозно гадже защото имате кардинален проблем с обвързването. Везните обичат вълненията, те са големи флиртаджии и трудно остават верни на партньора си. Освен това вие твърде много си падате по т. нар. „ново начало“. Щом влезете в една връзка обаче, вие бързо започвате да се отегчавате.

Скорпион

Вие имате твърде сложен, непредвидим и противоречив характер, който е причина да не можете да си хванете гадже. Скорпионите са страстни и много сексуални, но се държат с гаджетата си твърде собственически. Вие сте амбициозен и независим, но не давате свобода на своите партньори, а ги задушавате от самото начало. Освен това се държите манипулативно.

Стрелец

Вие си нямате гадже просто защото приемате живота си за даденост, включително и хората от близкото си обкръжение. Вие сте голям оптимист, но имате склонност да неглижирате чувствата на околните. По принцип имате голямо сърце, но се раздавате повече за приятелите си, вместо за половинката си. Това небрежно отношение към любовните ви връзки, ще ви пречи в личен план.


Козирог

Вие все още сте без гадже, защото не знаете какво искате от любовта. Козирозите са много отговорни хора, но страдат от някои противоречия. Те могат да се грижат сами за себе си и искат да са лидери в отношенията си с партньора. В същото време те са много автономни, искат нещата във връзката да стават според техните виждания, но пък не уважават партньор, който е твърде зависим от тях.

Водолей

Вие си нямате половинка, защото се държите твърде саркастично, дори обидно с потенциалните си гаджета. Водолеите са интелектуалци и новатори, но понякога задушават партньорите си със своите интелектуални способности. Вие сте сдържан, свободолюбив и много непокорен като характер, а това също пречи на любовния ви живот.


Риби

Ако все още си нямате гадже, то причината е, че живеете в свой собствен свят. Рибите могат да се адаптират към всякакви ситуации. Те са креативни, умни и състрадателни, но в същото време са супер наивни, понякога до глупост. Те чакат партньора на мечтите си, но понякога просто не го разпознават, когато го срещнат и така го изпускат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари