IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-досадните неща, които влюбените правят пред хора

17 декември 2016 16 15

Вижте топ 7 на най-досадните навици на двойките

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Красивите, млади и влюбени двойки са като цяло доста симпатични и повечето хора им се радват. И все пак някои двойки са доста дразнещи в желанието си да демонстрират своята любов надлъж и нашир, вместо да си се радват насаме.

Всеки от нас се е озадачавал от подобни двойки, които не се смущават да притесняват околните с любовта си и то на обществени места.

Ето и кои са най-досадните неща, които някои влюбени допускат пред хора:

1. Споделят всички детайли от връзката си в социалните медии, независимо дали чрез facebook статуси, чрез instagram снимки или в Snapchat. Те просто досаждат на хората с любовта си.

2. Те си говорят на галени, сладки, нежни и умалителни имена/псевдоними, когато са около други хора, дори понякога това видимо да смущава околните.

3. Те се опипват похотливо или се целуват страстно на публични/обществени места, вместо да се усамотят за целта.

4. Те се хранят глезено един друг, докато са в пълен ресторант/заведение, а хората на съседните маси направо се задавят от смущение.

5. Разхождат се бавно-бавно по улиците, засядат в прегръдка на ескалатора, на вратата в метрото или на вратата в асансьора, и хората не могат да преминат спокойно.

6. Хвалят се пред хората със супер страстния си сексуален живот. Разкриват детайли от интимните си моменти в леглото.

7. Непрекъснато се фукат пред познатите си, че са открили сродната си душа в лицето на половинката си, с която иначе излизат едва от няколко седмици. Това е доста дразнещо!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари