IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Храните, които не трябва да консумирате на първа среща

13 януари 2017 16 30

Топ 12

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ако ви предстои първа среща с потенциален партньор, който истински ви интригува, трябва да внимавате какво си поръчвате за хапване, ако ще излизате на ресторант.

Избягвайте някои ястия, които могат да съсипят шансовете ви за втора среща. Ето и 12 храни, с които да внимавате:

1. Спагети болонезе

Нека бъдем честни, яденето на спагети, особено със сос болонезе не изглежда красиво отстрани. Ако ви се яде паста, заложете на по-лесните ѝ за консумиране форми – пене или фарфале и избягвайте червените сосове, с които можете да се омажете доста успешно.

2. Пикантни храни

Подправките имат някои големи ползи за здравето, но е възможно да ви заболи стомах от твърде пикантната храна.

3. Супа

Супите се консумират трудно (хвърлят пръски), а и загребването с лъжицата и сърбането на горещата супа не са особено секси.

4. Хамбургери

Особено ако сандвичът е по-голям от устата и/или лицето ви, направо го зарежете. Борбата ви с подобен хамбургер не е гледка за първа среща.

5. Най-евтиното ястие в менюто

Ако сте излезли с потенциалното си бъдещо гадже на заведение за бързо хранене, не си взимайте най-евтиното нещо в менюто от привидна скромност. Все пак това е закусвалня и всичко е сравнително евтино – не е нужно да пестите тук.

6. Боб

Тази, иначе здравословна храна, е известна с това, че подува корема и образува газове – достатъчно е да се замислите върху това, за да се откажете от нея.

7. Скариди, раци и др.

Трудно ще ви бъде да изглеждате секси, ако започнете да белите черупки на морски дарове в чинията си и да ги разкъсвате с голи ръце.

8. Спанак

Има шанс парченце спанак да заседне между зъбите ви и да ви създаде имидж на човек, който няма добра устна хигиена.

9. Чеснов хляб

Дори да обожавате чесън, избягвайте го като съставка в менюто си на първата си среща. Все пак, накрая на вечерта може да получите целувка за лека нощ и да се почувствате неудобно от лошия си дъх.

10. Царевичен чипс

Мексиканските храни също не са подходящи за първа среща – те са пикантни, начосът е хрупкав и остава по зъбите, сандвичите от вида такос пък се разпадат лесно и са пълни със сосове на доматена основа.

11. Крилца и ребра

Глозгането на кокали не е секси и не е препоръчително да си поръчвате мазни ребърца или пилешки крилца точно на първа среща.

12. Месо

Ако човекът, с когото сте излезли на първа среща е вегетарианец, би било доста грубо от ваша страна да си поръчате пържола.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Учуден ( преди 7 години )
Най-добре е на първа среща веднага да си вдигнете краката!Някой проверява ли колко са глупави статиите, или си пълниме сайта 5 за 4?!?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар