IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 начина да разберете какво иска тя

4 май 2017 15 10

И ви очаква светло бъдеще заедно

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Известният психолог Зигмунд Фройд веднъж е казал: „Големият въпрос, на който досега не съм успял да си отговоря за своите 30 години изследователски опит е: „Какво иска жената“. Вероятно той не е единственият мъж, който се опитва да научи това.

Точен отговор няма, тъй като всяка жена е уникална личност, има индивидуалност и различни стремежи и желания. Това обаче не означава, че те не могат да бъдат разгадани. Достатъчно е да направите следното:

Питайте я за работата ѝ: За нея е важно. Така ѝ показвате, че се интересувате наистина от нея. А това ще я поласкае и тя ще се отвори пред вас.

Просто слушайте: Повечето мъже се оплакват, че приятелките им не говорят достатъчно за чувствата си, но в действителност дали умеят да слушат? Има голяма вероятност тя да ви казва повече, а вие просто да не слушате или да не я „прочитате“ правилно.

Научете какво харесва: Дрехите, работата ѝ, хобитата, любимите книги, филми, ресторанти дори тв предавания ще ви подскажат много повече за нейната индивидуалност. Ако знаете всички тези неща, ще можете много по-лесно да я зарадвате и ощастливите.

Бъдете балансирани: Жените нямат нужда от мъж, който не спира да говори за бившите си, за живота си на „парти животно“ или затова колко е зависим от различни хора и фактори. Те се нуждаят от човек, който е сензитивен, решителен, отговорен и стабилен. Ако вие не сте такъв, не очаквайте от нея да ви довери каквото и да било, най-малкото себе си!

Дайте ѝ пространство: Жената иска пространство и възможност сама да взима решенията си. Да, вие сте част от живота ѝ, но не трябва да го превземате.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари