IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Женски признания: Какво трябва да притежава гаджето

20 юни 2017 15 20

Ако той има на една ръка разстояние следните вещи, връзката ще бъде успешна!

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Макар че през последните няколко десетилетия мъжете все повече се грижат за визията си и пълнят шкафчето в банята с куп козметични продукти, жените продължават да водят в „състезанието по кипрене и поддръжка“.

И Слава богу! Все пак нежната половина на населението има много нужди и всяка трябва да бъде обслужена от съответния продукт.

В този ред на мисли дамите признават какво биха искали партньорите им да държат подръка в дома си (в случай, че не живеят заедно и вече самите дами не са се погрижили за това).

1. Балсам за коса

Повечето мъже вероятно не намират разлика между шампоана и балсама за коса, но уви, такава има. Женската коса обикновено е доста по-дълга и заради боядисването с по-сухи краища, които се заплитат, ако не бъдат третирани с балсам. Ето защо за дамите това не е просто прищявка и биха нощували по-често у партньора си, ако се сдобие с подобно шишенце.

2. Огледало за цял ръст

Доста господа могат спокойно да напуснат дома си без да се огледат нито веднъж. За тях огледалото би било излишен аксесоар. Дали обаче се сещате поне за една жена, която може да направи същото? Поне дузина от дамите, участвали в анкетата на askmen.com признават, че липсата на огледало, в което да се виждат в цял ръст, е проблем и се налага да бъдат доста креативни, когато преспиват у гаджето, което няма такова. И тази креативност никак не ги забавлява!

3. Салфетки

Мъжете не виждат проблем в това да ползват тоалетната хартия за всичко – бърсане на задни части, бърсане на маса, бърсане на нос. Жените обаче са деликатни създания и дълбоко вярват, че дупето и носа се бършат с два различни типа хартия.

4. Сешоар

Особено през зимата! Той слага качулката или шапката и всичко е наред, Когато обаче тя се изкъпе, сушенето само с хавлия, или нахлузването на шапка, ще ѝ докара – А. Настинка, Б. Заплетена коса, В. Бързо омазняване.

5. Мокри кърпички

От изключителна необходимост особено след секс. Не, че и двамата няма да си вземете душ, но ако нямате навика да го правите заедно, единият стои омазан в телесни течности, докато другият се къпе. Не е секси! Поне не и за жените.

6. Неща от първа женска необходимост

Като тоалетно мляко или лосион за махане на грим и тампони. Първото е по-обемисто и абсолютно ненужно да се разнася в чантата при всяка нощувка. Второто е отговорност на дамата, но понякога има изненади и така или иначе той ще ходи по спешност до аптеката, защо да не си го спести?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

MakVanko ( преди 6 години )
Аре глупости, ше й купувам аз баламурник за коса и спецялни салфетки от бамбуково дърво.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар