IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да правите, ако бившият ѝ е още в картинката?

11 юни 2017 15 15

Опознайте врага и поставете проблема на масата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Най-накрая сте срещнали жена, която е привлякла вниманието ви. Искате да дадете шанс на отношенията ви, но има един проблем: Най-добрият ѝ приятел е нейният бивш. Много жени идват с емоционален багаж, с кофти приятелки или с работа, срещу която постоянно мърморят, но за мъжкото его най-голямо предизвикателство е да се занимава с жена, която има за най-добър приятел бившия си.

Ако вашият случай е такъв, вече вероятно сте чули: „Скъпи, ние сме просто приятели, не изпитвам никакво сексуално влечение към него“. Това обаче продължава да не ви успокоява и да искате да му извиете врата всеки път, в който сте заедно тримата или когато ѝ прошепне нещо в ухото и двамата се засмеят на общата шега. Да не говорим за случаите, в които вие се карате и тя звъни на своя „приятел“, който я познава и разбира най-добре.

Какво може да направите?

Сприятелете се с врага

За да се убедите, че той наистина не е заплаха за вашите отношения, може би е време да го каните по-често с вас. Така ще го наблюдавате в „естествен вид“ как се държи с половинката ви. Проучете го, разпитвайте го, вижте динамиката в общуването между него и приятелката ви и ако наистина между тях няма никаква сексуална енергия, е време да се успокоите. Гледайте на него като на поредната ѝ приятелка. Има бивши, за които наистина не трябва да се притеснявате, особено ако тя не изпитва абсолютно нищо към него. Проблем е мъжът от миналото, към когото тя има все още някакви чувства (ако има такъв мъж).

Говорете с нея

Истинският проблем не се крие в бившия, а в отношението и желанието на половинката ви той да бъде в нейния живот. Затова трябва да дискутирате открито темата с нея. Има шанс да сте се объркали жестоко. Истината е, че много от нас се хвърлят във връзка с главата напред, казвайки си: „Той/тя е перфектна“ без да са имали шанса да опознаят другия. Следете за знаците! Ако тя говори прекалено често за бившия си, ако критикува постоянно неговите приятелки и не спира да ви сравнява открито с него, то тя още не го е преживяла. Тогава просто трябва да я оставите да се справи с проблема си сама. Докато се самозалъгва или докато се надява отново да бъде с него, вие нямате шанс за истинска връзка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 6 години )
Ами направо и в леглото да го канят , щом е толкова е специален бившият приятел и тя не може да си представи живота без него.....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар