IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 неща, които той НЕ трябва да иска от вас

9 август 2017 15 00

Ако наистина е вашият мъж

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В началото всичко е цветя и рози, влюбени сте и той изглежда перфектният. Готови сте на всичко, за да му угодите и връзката ви да се задълбочи и продължи. Забравяте да бъдете нащрек и може да пропуснете някои червени флагчета в желанието си да бъдете перфектна за него.

Не забравяйте коя сте и не се изгубвайте в НЕГО, особено ако се окаже, че не е подходящият за вас. Ако той е мъжът за вас, никога не трябва да изисква от вас следното:

Да променяте външния си вид

Все пак той ви е забелязал такава, каквато сте. Ако започне да ви променя, това означава, че същността ви не му допада и иска да ви моделира по своите представи, което не е ок. А ако на вас те не ви допадат?

Мъжът, който наистина ви заслужава, ще ви харесва и с изтърканите дънки и широката тениска.

Да правите неща в спалнята извън зоната ви на комфорт

Експериментирането е вълнуващо, но всеки има някакъв таван. Ако категорично не желаете да правите нещо, няма защо да се насилвате дори той да ви умолява. В крайна сметка в секса е важно и двамата да изпитвате удоволствие, а не единият да угажда на другия. Ако настоява да пробвате неговите фантазии, това е чист егоизъм.

Да се дистанцирате от семейството или приятелките си

Дори да не харесва всичките ви приятелки, той няма право да изисква от вас да прекъснете отношенията си с тях. В крайна сметка те са в живота ви много преди него и вие също ги обичате, нали? Вашите отношения са едно, времето ви с приятелките съвсем друго и повярвайте, вие се нуждаете от него.

Що се касае до семейството – човек не си избира роднините, но те са кръв. А кръвта вода не става. Ако не може да се примири с присъствието на някои членове от него в живота ви, връзката ви няма бъдеще.

Да се откажете напълно от личния си живот

Една от най-големите грешки е единият партньор да се „претопи“ в другия. Тогава той става напълно зависим от него и не дай си Боже, ако нещо се случи а връзката и тя пропадне, е напълно възможно да изпадне в тежка депресия или дори по-лошо. Не само това обаче е причината да имате свое лично пространство. За да се чувствате добре, трябва да имате индивидуалност и живот. За какво ще си говорите иначе, ако прекарвате всяка секунда заедно? И няма ли да се чувствате задушени?

Да се чувствате зле със себе си

Човек, който ви потиска емоционално е насилник. Ако мъжът до вас директно или индиректно мачка самочувствието ви, прави ви грозни забележки, контролира всяка глътка въздух, която поемате, по-добре бягайте бързо. Този човек иска да ви държи в клетка и нищо чудно да се превърне и във физически насилник, ако не му се опълчите навреме.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари