Независимите жени би трябвало да бъдат считани и третирани като съкровище от половинките си. Ако сте късметлия да имате до себе си такава жена, то направете всичко възможно да я задържите. Независимите жени нямат нужда от мъж, който да им диша във врата и да се чуди как да им угоди. Те виреят най-добре, когато до себе си имат човек, който им позволява да бъдат себе си и уважава личното им пространство.

Ето и какво тези дами биха искали половинките им да знаят и следват:

1.Те се чувстват щастливи, когато разполагат със свободата си

Едно от най-важните неща, за да бъде връзката ви успешна с такава жена е, да я оставите да бъде самата себе си. Приемете, че партньорката ви им нужда от свобода и дори да прави неща сама и да не иска да бъдете задно всяка вечер, тя не ви обича по-малко,

2.Те държат на пространството си

Независимите жени остават до един мъж по личен избор, а не от нужда. Те ще оценят, ако уважавате тази тяхна независимост и най-вече личното им пространство.

Независимите жени са самоуверени и имат какво да предложат. Това, което очакват от вас, е да ги подкрепяте и да им дадете пространство да разперят криле.

3.Те могат да се грижат сами за себе си

Това не означава да не си предлагате услугите никога, но когато преценят, че могат сами да свършат нещо, не правете драма от това. Не се опитвайте и да я купувате с всякакви скъпи подаръци, тя сама се грижи за гардероба си.

4.Те са емоционално стабилни

Жените, които сами управляват живота си, са изключително стабилни емоционално. Тя няма да изпада в нервни кризи, когато полата ѝ се скъса, или когато ѝ кажат в магазина, че трябва да пробва по-голям размер. Те са уверени в себе си и владеят емоциите си.

Това не означава, че тя няма нужда от вашата емоционална подкрепа. Просто тя трябва да бъде предоставена без излишен шум.

5.И все пак са жени

Това, че тя не се държи като Барби, което „не може" да си отвори бутилката , не означава, че няма нужда от мъжко внимание и грижа. Независимите жени може и да не дават вид на крехки и беззащитни същества, но не забравяйте, че са жени и искат да се отнасяте с тях като с такива.