IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 знака, че излизате с пристрастен към секса мъж

13 август 2017 15 15

Ако темпото ви идва в повече, бягайте при тези знаци

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Сексът може да се превърне в мъчение, особено ако излизате с пристрастен към секса. Неговата обсебеност може да потисне партньорката му, която не може да се справи с огромния му апетит. Това е една от зависимостите, която трудно може да бъде уловена.

Ето и как да я познаете:

Той винаги ви доминира в леглото

Мъжете със зависимост към секса искат да контролират самия акт. Те не се интересуват дали партньорката им е „в настроение" и дали е доволна с измисления от тях сценарий. Накрая дамата се чувства буквално като секс кукла.

Подобен тип мъже са егоистични любовници, които мислят единствено за себе си.

Флиртува с жени непрестанно

Пристрастеността към секса изисква постоянното наличие на партньорка, така че този тип мъже не спират да флиртуват в търсене на следващата си „жертва". Освен това секс маниаците са много добри лъжци.

Не приема думата „не"

Това е един от най-разпознаваемите знаци – сексуалният му апетит е толкова голям, че той избеснява, когато партньорката му му откаже. На практика секс маниакът изисква от нея да правят секс и използва похвати като изнудване и дори физическо насилие.

Крие съдържанието на лаптопа и телефона ви

Той има такова количество складирано порно, че ако жена надникне вътре, ще избяга далече. Затова няма начин да се докопате до неговите джаджи и да проникнете в тях.

Мастурбира и след секс

Много сексуално пристрастени мъже мастурбират веднага след секс, тъй като желанието и ерекцията им не пада. Те се възбуждат от всичко.

Миналото му има значение

Пристрастените към секса мъже имат минало, пълно с изневери. Те не могат да се задоволят с една партньорка дори и да искат.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Hitlerko ( преди 6 години )
Анонимен ( преди 6 години )