IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Харесва ме, не ме харесва ...

27 октомври 2017 15 00

Как да разберете дали тя се интересува от вас

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Срещите с другия пол са трудна работа, най-вече защото нерядко се подават смесени сигнали. Тъкмо си мислите, че тя вече е готова за следваща стъпка и изведнъж ви казва колко се радва, че сте станали приятели! Къде сгрешихте? Кога сгрешихте?

Разчитането на женската същност е почти мисия невъзможна. Жените са сложни, хормонални, емоционални и много детайлни същества, които имат собствени правила и асоциации. Като за начало не предполагайте как се чувства. Само защото вие сте привлечени към нея и реализирате успешно диалог, не означава, че тя е готова да се огъне под чара ви. Ако тя ви зададе въпрос и демонстрира интерес, това не означава, че флиртува. Важно е да обръщате внимание и на другите знаци.

Ако езикът на тялото ѝ също не показва заинтересованост, значи няма такава от нейна страна. Жените търсят и връзка на емоционално ниво. В случай, че тя просто се държи мило, не ви праща смесени сигнали, а просто не си пада по вас по онзи начин.

Какво подсказва, че е готова за флирт?

Тя ще иска да се свърже с вас

Не става дума за телефонно обаждане или просто за задаване на някакви рутинни въпроси. Тя искрено ще бъде любопитна и ще се интересува от чувствата и мислите ви по дадени теми, търсейки емоционалната връзка. Ако започне да споделя лични истории, това е добър знак... отваря се към вас и е в очакване на същото.

Обърнете внимание и на детайлите като интонация, жестове, зрителен контакт и езика на тялото. Ако се интересува от вас, ще комуникира и по този начин.

Силна обратна връзка

Добър начин да разберете дали наистина се интересува от вас е, ако тя реагира искрено на шегите ви, показвайки че ви слуша внимателно. Доста жени често симулират фалшив смях, като междувременно мислят за нещо съвсем друго и се оглеждат наоколо.

Пише и звъни веднага

Когато човек иска, той намира време. Ако тя винаги отговаря максимално бързо на съобщенията ви и звъни, както сте се разбрали, очевидно вие сте сред приоритетите ѝ

Езикът на тялото

Зрителният контакт, стойка, извърната към вас, постоянното докосване на ръката или крака ви, облизване на устните.... всичко това са знаци, че тя е привлечена към вас. Не ги подценявайте!

Вие сте нейният фокус

Жените се притесняват да правят зрителен контакт с мъж, към когото са привлечени. Сигурен знак, че това сте вие, е ако тя се фокусира върху други части от лицето и тялото ви. Дори да не засечете погледите си задълго, но нейните очи шарят по лицето и торса ви, това е признак, че вие я интересувате.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари