IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 знака, че още е влюбен в бившата си

23 декември 2017 16 15

Не си губете повече време с него

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Понякога хората започват връзка без дори да си дадат сметка, че не са преживели предишния човек в живота си. По-лошото е, че може още да обичат ексизгората си и така дори не дават шанс на жената до себе си.

Как да разберете дали вашият мъж още таи чувства към бившата си:

1. Следи я онлайн

Това може да е просто любопитство или навик, но никога не подхождайте към него с пренебрежение. Все пак става въпрос за бивша, а не за случаен човек! Ако още се интересува от нея, бъдете нащрек.

2. Държи се подозрително потайно

Нормално е като двойка да коментирате и предишните хора в живота си. В случай, че той отказва да говори за бившата си, вероятно там има някаква мистерия или просто е прекалено болезнено. Което води до заключението, че работата там съвсем не е приключила... за него поне.

3. Среща се с нея тайно

Със сигурност на никоя жена няма да ѝ стане приятно да получи обяснение от гаджето, че той ще се види с бившата си. По-подозрително обаче е изобщо да не ѝ го съобщи и тя да го научи по друг начин. Щом го крие има нещо гнило, нали?

4. Постоянно вкарва името ѝ в разговора

Сравнението е нещо съвсем естествено, но в даден момент трябва да спре. Или поне да не бъде гласно. Ако той не престава да говори за нея и да ви сравнява, значи още има чувства към нея.

5. Емоционално недостъпен е

Въпреки че сте двойка, усещате някаква дистанцираност у него. Той не ви подкрепя емоционално и дори не иска да говори за чувства. Причините за това може да са различни и една от тях е, че не е преживял бившата си.

6. Търси мнението ѝ по важни въпроси

Това си е направо обидно! Вие сте негов партньор, а той се допитва до ексгаджето. Не само, че коментира с нея лични и важни неща, но така я оставя по някакъв начин да предопредели бъдещето ви и дори неосъзнато я прави по-важна от вас!

7. „Просто приятели“

Понякога двама души остават приятели след раздяла, но е наистина досадно бившата да присъства постоянно в живота ви. Всяко приятелство има някакви граници. Ако той постоянно търси компанията ѝ, криейки се зад обяснението, че са „просто приятели“, определено не я е преживял още.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари