IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според вашия знак: С коя зодия не трябва да излизате на среща?

27 декември 2017 16 15

Вижте с кои знаци имате несъвместимост

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Когато сте влюбени едва ли най-важното е коя е зодията на човека до вас. Астролозите обаче твърдят, че всеки трябва да има едно наум какъв знак е избраникът, когато го каним на среща.

Всяка зодия си има своята специфика и не всеки е идеален за връзка. Никой не може да ви съди за причините, които ви карат да създадете или поддържате едни такива отношения. Така че, ако видите любимия ви човек в този списък, не се отчайвайте. Астрологията е тук, за да информира за тези взаимоотношения, не да ги диктува.

Овен: Не трябва да имаш среща с Лъв

Ще има толкова много искри, които летят между тези два пожара, че ще отнеме секунди срещата да избухне и да се превърне в сюжет на сапунка. Представители на двете зодии биха направили страхотно динамично дуо, но трябва да се замислят дали да се прибират в обща къща. Защото могат да я изгорят до основи.

Телец: Не трябва да имаш среща с Лъв

Телецът приема своите партньори като награда. Лъвът обича да бъде ценен, но сиянието им ще помръкне ако имат за партньор Телец. Лъвът ще бъде отегчен, но ще се чувства твърде лошо, за да изостави партньор, който е толкова отдаден. Гордостта му ще го накара да даде всичко за връзката, но истината е, че ще са по-щастливи ако са разделени.

Близнаци: Не трябва да имаш среща със Скорпион

Скорпионът взема всичко присърце в отношенията, включително и дискретност. Която няма да открият при Близнаците, които обичат да разкриват и най-малките детайли от връзката си пред познати. За да могат Близнаците да задържат един Скорпион трябва да бъдат по-малко приказливи, но само това усилие може да издуха капака на вашите взаимоотношения.

Рак: Не трябва да имаш среща с Овен

Комуникацията е това, което разгражда връзката между тези два знака. Овенът има практиката да казва истината по един отвратителен, безполезен начин, който ще кара нервната система на Рачето да се разпадне напълно. Овенът пък ще бъде объркан от емоционалните изблици на Рака и едва ли ще задържи своята търпимост. Изходът е Ракът да се научи на по-голяма търпимост и дебелокожие в определени ситуации, но това е много трудно за него в романтичните отношения.

Лъв: Не трябва да имаш среща с Водолей

Лъвът изисква много в отношенията, особено от този въздушен знак. Те ще търсят постоянно Водолея за съвет за всичко. Но тъй като Лъвът също е горд, ще отрече, че Водолеят има каквото и да било влияние върху него. Водолеят определено няма да остане доволен и няма да му отнеме много време да си събере багажа и да остави Лъва да разсъждава къде се е объркало всичко.

Дева: Не трябва да имаш среща с Козирог

Тези два земни знака се стремят към практичност и изграждане на силни основи, но няма да има толкова много сексуална химия или романтична искра между тях. Истината е, че тези два знака би било по-добре да предприемат бизнес начинание, отколкото да се опитват да започнат партньорство.

Везни: Не трябва да имаш среща с Рак

Везните винаги ще искат чувствата на Рака да бъдат върхови и когато не се получава ще бъдат разочаровани от връзката. Което съгласете се – е невъзможно. От своя страна Рака ще се чувства виновен, че не може да отговори на изискванията. Тези приливи и отливи в отношенията най-вероятно ще предизвикат Везните да дръпнат щепсела.

Скорпион: Не трябва да имаш среща с Риби

Рибите чувстват Скорпиона като хищник във връзката, а той от своя страна няма доверие, че Рибите не скриват нещо тайно зад гърба си. Ако тези два знака не разберат, че имат повече общи неща, отколкото различия, няма да има доверие между тях.

Стрелец: Не трябва да имаш среща с Дева

Тази връзка може да бъде доста забавна, но обикновено тя отнема твърде много на Стрелеца, за да накара партньора да се отпусне. Един Стрелец едва ли ще издържи постоянната нужда на Девата да прекарва четири часа всяка вечер в рутинна грижа за кожата. В един момент ще заложи на срещи без нея и няма да мине дълго време и двата знака да намерят приятели, които са по-подходящи за техния начин на живот.

Козирог: Не трябва да имаш среща с Везни

Със сигурност тези два знака биха живели трудно под един покрив. Козирогът иска да планира бъдещето, докато Везните обичат да си спестяват трудните разговори за по-удобно време. Козирогът ще бъде много по-щастлив, ако открие човек-визионер не само в професията, но и в личния живот.

Водолей: Не трябва да имаш среща с Телец

Водолеят процъфтява, когато може да бъде независим, но Телецът третира връзките си като награда, която да им бъде подръка. Водолеят ще се чувства ограничен от връзката с Телец, а колкото повече Водолеят се опитва да запази собственото си пространство, толкова по-твърдо Телецът ще затегне каишката.

Риби: Не трябва да имаш среща с Близнаци

Рибите ценят хармонията, което не може да се каже за Близнаците, които ако не повярват в една връзка настъпва хаос. Ако тези два знака наистина могат да бъдат честни един с друг, тогава може да проработи едно съвместно съжителство. Но ще трябва да спрат да влизат задушаващо в пространството на другия. Което е почти невъзможно.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
kakvoto i da se kazva za zodiite, pak opira do tova koi kakuv 4ovek e.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар