IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 неща, които да вкарате в онлайн профила си

31 януари 2018 16 00

И ще имате сигурен успех сред другия пол

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Чудите се защо не получавате достатъчно женско внимание в поредния сайт/приложение за запознанства? Проблемът е в краткото „инфо“, което профилът ви често изисква. Проучване на eHarmony показва на кои лични определения жените реагират най-позитивно и ги подтикват да пожелаят среща с вас.

1. В добра физическа форма

2. Проницателен

3. Спонтанен

4. Общителен

5. Оптимист

Ако се опишете като мъж в добра физическа форма има 96 % по-голям шанс да влезете в диалог с някоя дама онлайн и след това да се стигне до среща. Представителките на нежния пол също така харесват мъже, които разбират нещата, емоциите им без излишни обяснения и тази черта доста ги привлича. Според проучването ще получите с 51% повече съобщения, ако се определите като проницателна личност в профила си.

Спонтанността определено ще я впечатли. Жените обожават вниманието и жестовете и това, че не знаят какво точно да очакват от мъжа до себе си им действа много секси. А ако той умее и да общува и не им се налага да изнасят на гърба си целия диалог, още по-добре! Респективно дамите са с 44% и 45 % по-склонни да ви опознаят, ако сте спонтанен и общителен.

Оптимизъм също се оказва важна част за това да бъдете харесан. 39 % от участничките в проучването твърдят, че биха отговорили и излезли на среща с мъж, който се определя като оптимист.

Когато отидете на среща, не забравяйте правило номер едно: накарайте я да се смее! По-рано тази година изследване на DrEd.com разкри, че 83 % от жените са привлечени от мъже с чувство за хумор.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари