IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Направете детокс на любовния си живот

24 март 2018 16 15

Мислете за себе си и бъдете щастливи

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Все още сме сравнително в началото на новата година, така че е удачно да вкарате в действие някои градивни решения относно любовния си живот.

Ако се нуждаете от насоки в тази посока, д-р Уенди Уолш дава такива в книгата си „The 30-day Love Detox“.

Правете секс, само когато наистина желаете

Сексът по задължение не носи удоволствие. Не е грях понякога да откажете на половинката си. Просто му обяснете причините (физически или психически), за да не си помисли, че го наказвате или че си имате любовник.

Сложете край на празните надежди

Ако сте в „несигурни“ отношения и все се надявате на някакви промени, които обаче така и не се случват, е време да се отървете от тези празни надежди. Или изяснете с любимия какво ви тревожи, или ако той отказва „съдействие“ го напуснете. Няма смисъл да се тормозите още една година.

Напуснете го

По-лошо е ако сте в токсична връзка. Тогава няма какво да изяснявате. Съберете сили и просто го напуснете. В момента сама се спирате да сте щастлива.

Направете си план

Когато става въпрос за отношения и чувства, често чуваме, че не може да се планира в тази посока. Дали? Вие със сигурност имате идея накъде искате да се развива връзката ви. Съставете си план, дори само в главата ви, за да може да работите в тази посока, а не да се носите по течението.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари