IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо тя иска да сте само приятели?

1 април 2018 15 15

Как попаднахте във „френд зоната“?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Играете по правилата, а накрая вместо гадже ѝ ставате приятел. Да спечелиш сърцето на една жена е предизвикателство. Казват, че има правила и стъпки, които да следвате, но истината е, че всичко е строго индивидуално.

Когато поемете инициатива да флиртувате и сваляте едно момиче има три варианта на финал – отхвърля ви, печелите я или ѝ ставате приятел. Колко пъти сте попадали в т. нар. „френд зона“, вместо да спечелите интереса ѝ като момче/мъж? Така и не разбирате къде грешите, след като я обсипвате с внимание, комплименти, прекарвате времето си основно с нея и наистина я изслушвате. Е, може би точно там бъркате.

1. Чакате прекалено дълго преди да я завладеете физически

Ако веднага ѝ отправите оферта за секс, вероятно ще ви покаже вратата или дори ще ви зашлеви. Но когато харесвате една жена, негласно правило е, че до третата среща трябва поне да сте я целунали. В противен случай вие ѝ подавате грешни сигнали, че просто търсите компания/приятелство и сам се набутвате във въпросната „френд зона“.

2. Изслушвате търпеливо и най-дребните детайли и „драми“ в живота ѝ

Като например, че е качила 2 кг и сега прави еди-каква си диета. Или на разпродажбата онзи ден за малко да си купи 2 чифта еднакви дънки. Стоп! Вие не сте ѝ приятелка и ако не пресечете такива разговори в зародиш, тя накрая ще ви споделя и детайли за цикъла си. Неусетно ще търси и мнението ви и хоп, вие на практика ставате нейна приятелка.

3. Споделяте за бившите си от самото начало

При първите ви срещи не инициирайте разговори за бивши. Не ѝ споделяйте горчивия си опит, защото така ще нагазите в дълбоки води на болка, горчилка и драма, които ще ви сближат на едно съвсем друго ниво. В крайна сметка вие трябва да спечелите вниманието ѝ като мъж, да я съблазните, а не да се жалвате за миналото си. Освен това мъж, който отначало говори за бившите си изпраща сигнал, че не търси връзка.

4. Разкривате се прекалено бързо

Още в началото си разказвате всичко и на практика се превръщате в отворена книга за нея. Тя губи бързо всякакъв сексуален интерес, тъй като след цялата информация по всяка вероятност тя няма да ви възприема като „сексуален обект“, а и няма да го има този „гъдел“ да ви разгадае парче по парче. Жените си падат по тези неща.

5. Нонстоп сте ѝ на разположение

Вие сте като малко кученце, което я следва по петите. Бързо ще ѝ омръзнете, ще ви приема за даденост. Жените обичат мъже, които се дърпат. Те са като акулите и ако усетят веднага големия ви интерес към тях, ще дръпнат заден и ще ви търсят при нужда, поддържайки дистанция и поставяйки ви във „френд зоната“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Реалист ( преди 5 години )
До Анонимен: Нещо се сбъркан/а
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Жоро ( преди 5 години )
До Анонимен: Ти жена ли си? Защо ли питам то си личи.. Все мъжете не ви стават за нищо, все търсите истинския, което включва или някой "бизнесмен", който изкарва на месец колкото една малка държава или някой нацепен ***, който изглежда като охрана на чалготека. Тези са ви "интересни". Това значи да живее в "под прикритие" или някой американски екшън. Другите са ви скучни и не са мъже, не стават за нищо, нали? И точно такива жени, които търсят "самостоятелни" мъже както ги наричат, се намърдват в тяхните жилища, в тяхните портфейли и лаят от там, висейки на врата на мъжете си и разчитайки на тях за всичко. Повечето "жени" за това търсят и мъже които изглеждат все едно нямат проблеми - за да прехвърлят и собствените си върху тях, а те самите дори не се опитват да бъдат поне малко самостоятелни. "Живеел при техните, не ставал" ми що не си купи тя един апартамент, ама без да си позлва половите органи за да изкара пари, и да си го прибере мъжа при себе си, м?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 5 години )
Защо тя иска да сте само приятели ли?! Ами вероятно защото не ставате за друго! Мъже, които все още не са самостоятелни и не излъчват увереност са много често навряни в кръга "просто приятели" и няма излизане от там. Жените не са виновни, че искат мъж здраво стъпил на краката си за сериозна връзка, а не някой който смята, че е в реда на нещата да живее при родителите си докато не умрат и не му оставят жилището. И в природата е така - силният мъжки забременява женските, а слабите биват отхвърлени от глутницата и убити от лешоядите като единаци. Или се адаптираш или умираш.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
.... ( преди 5 години )
az ne tursia nito gadje , nito priatel . imam prekrasni 4uvstva kum muj , kogoto obojavam i 4akam za da si spodelim dnite v ob6to 6tastie s obi4 , ne tuk v neta , a realno edin do drug , ne slujebno , ne s tulkuvania a sus surce i obi4
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар