IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 невинни лъжи, които казвате на половинката си

17 март 2018 16 15

И царува мир в отношенията ви

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Да бъдем честни, поне веднъж в живота си сте лъгали партньора си дори за нещо дребно, което смятате за безобидно. Макар че лъжата не е нещо хубаво, намираме извинения да я използваме, за да накараме другия да се почувства добре, нали? И все пак замислете се, че ако вие му прилагате тези „невинни“ похвати, дали той винаги е искрен с вас?

Ето кои са едни от най-често срещаните „невинни“ лъжи, които казваме на половинката:

1. Мисля за теб през цялото време

Физически е невъзможно да мислите за някого толкова време, но често използваме този израз да накараме любимия човек да се почувства важен и специален. В това няма нищо лошо, нали... правите го от добро чувство.

2. Имаш страхотно чувство за хумор

Мъжете особено винаги тайно се надяват шегите им да са успешни и оценени от нежния пол. На него обаче невинаги му се получава... и вие не искате да нараните егото му.

3. Харесвам приятелите ти

Не е задължително да имате обща компания с половинката, нито да харесвате приятелите му, както и той вашите. И все пак той ще се чувства по-спокоен, ако вярва, че одобрявате компанията му и няма да му „триете сол“всеки път когато излиза на по бира с тях.

4. Ти си гениален

Мъжете обичат да се чувстват полезни. Дайте им шанс за това и не пропускайте да ги похвалите дори за най-малкото усилие от тяхна страна. Това ще ги мотивира да бъдат и по-активни и да помагат повече, така че си правите услуга, дори да преувеличавате в похвалите.

5. Родителите ти са като моите

Дали? Дори да не сте в прекрасни отношения с родителите си, те винаги ще са ви по-скъпи и ще имате по-голям толеранс към тях, отколкото към неговите. Подобни сравнения са малко пресилени, макар че крайната ви цел е ясна – да му покажете, че се разбирате с майка му и баща му.

6. Никога няма да те лъжа

Откъдето и да го погледнете това признание е пълна лъжа! По всяка вероятност вие имате предвид, че няма да го лъжете за съществени неща, за чувствата си към него и т. н. Но лъжата си е лъжа, дори да е съвсем, съвсем миниатюрна.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
nikoga ne si pozvoliavam da luja , znaia 4e vinagi istinata izliza naiave ,
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар