IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фалшиво впечатление… за какво лъжат мъжете?

20 септември 2018 15 20

Разконспирирани! Май не са толкова изобретателни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Случвало ли ви се е да излезете на първа среща и да получите грешно впечатление? Това е така, защото докато жените замаскират „несъвършенствата“ си с различни козметични и естетически подобрения, за да изглеждат бляскаво, господата послъгват за някои неща, за да се харесат повече.

Дори да не е лъжа, очаквайте преувеличения в следните сфери:

1. Интереси

Не се изненадвайте, ако той ви разпитва за вашите интереси и начин на живот, а след това се окаже, че имате доста допирни точки. По всяка вероятност нямате, но за да го почувствате по-близък той ще нагоди интересите си така, че да съвпаднат с вашите. Вместо да чете книги и да тича в парка, вероятно обича да лови риба или да играе покер на по бира.

2. Предишни връзки

Не го питайте за бройката жени, с които е бил. Ще излъже. Може би няма да е откровен и защо се е разделил с последната си приятелка, особено ако тя го е зарязала и информацията не е в негова полза.

3. Физическа активност

Мъжете обичат да се хвалят с това колко са силни и издръжливи. Според него вдига 200 кг от лежанка и прави 100 лицеви опори без да се задъха дори, но истината може би е различна. Не че държите да вдига 200 кг от лежанка...

4. Пари

Разбира се, той знае, че акциите му се вдигат многократно, ако е богат. И макар всички мъже да се оплакват от златотърсачки, пак обичат да преувеличават за стандарта си на живот – разходи, придобивки, заплата...

5. Комплименти и колко често си мисли за вас

Веднага може да познаете доколко наистина ви харесва и ви е преценил, започвайки да сипе суперлативи за вас. Ако залага на клишетата, колкото и да са поетични, по-добре ги игнорирайте. Фрази от сорта на: „Не спирам да мисля за теб“ също са преувеличени.

6. Полуфеминист

Доста мъже смело твърдят, че харесват силни, еманципирани и независими жени със собствено мнение. По телевизията може и да ги харесват, но когато тези неща започнат да противоречат на техните идеи и мнение вече са недостатък, а не предимство.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари