IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Той не ви казва достатъчно често, че ви обича?

18 септември 2018 15 00

Червен флаг или просто мъжка логика

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Ясно е – докато мъжете обичат с очите си (и според доста експерти със стомаха си), дамите обичат с ушите си. За тях е много важно всяка емоция да се облича в думи, да получават комплименти и разбира се, да чуват многократно думите „Обичам те“. В противен случай започват безкрайните съмнения дали половинката наистина изпитва тези чувства към тях или не.

Дами, успокойте се! Дори вашият партньор да не ви казва ежедневно, че ви обича и в какво количество се измерва любовта му, не бързайте с погрешните изводи. Вероятността да изпитва това чувство към вас е огромна, проблемът е комуникационен.

1. Той е мъж на действията

Предпочита да ви доказва чувствата си, вместо да ги изрича. Анализирайте как се държи към вас – подкрепя ли ви, налице ли са жестовете, уважението, приятелството и т. н. и ако отговорът е ДА, благодарете на Бог, че имате до себе си такъв мъж.

2. Объркано възпитание

Има мъже, които от малки са учени, че обяснението в любов е за „женчовци“, „че е жалко“ или че ги прави смешни. Обикновено това са мъже, чиито бащи са властни, агресивни и тиранични. Уви, трудно ще е да го превъзпитате на стари години, но това, че той има задръжки да ви се обясни в любов с думи, не означава, че не ви обича или че не си живеете прекрасно.

3. Не е емоционален по природа

Все някога ви се е обяснил в любов, но това си остава еднократен акт. Опитайте се да определите какъв точно характер има – ако е по-обран, мълчалив, неемоционален като човек, не очаквайте да ви повтаря всеки ден колко ви обича. И все пак вие сте с него по някакви причини – не ги забравяйте!

4. Той просто вече не ви обича

Но пък има съвест и отказва да ви заблуждава в името на собствения си комфорт. За съжаление, любовта не е вечна и понякога си отива. Ако двама души останат заедно, те се превръщат в съквартиранти. Много мъже избират да лъжат и да кръшкат, за да не нарушават изградения си покой и лайфстайл... и все пак има някои с доблест, които предпочитат да мълчат.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
az go pi6a vseki den , kazvam go neprekusnato na mujut , kogoto obi4am . i to ot surce i naistina, bez tulkuvania. suvestta mi e 4ista .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар