IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фундаментите на дълбокото гърло

15 ноември 2011 14 15

Как всъщност се прави тази толкова известна техника

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Както всичко в този живот и единият хубав секс си има своята цака. Е, разбира се, че всичко зависи от партньора и сексуалната ви съвместимост, но момичета, за повечето неща си има някои фундаментални правила, без които просто не може.

И така, днес ще си поговорим за оралните ласки и по-точно за онова мечтано от мъжете нещо, наречено „дълбоко гърло".

Горещо ни съмнява, че съществува представител на силния пол, притежаващ пенис (независимо от сексуалната му ориентация), който да не обожава техниката, послужила за име на първия порно филм в света.

Дълбокото гърло е повече от сексуален акт –за мъжете то е същинско блаженство и тази, която умее да им го дава, се превръща в истинска персонална богиня. За жалост обаче не всички са посветени в това старо женско тайнство. И от там започват главоболията.

Ако сте от онези, които тепърва започват да вървят по пътя на сексуалното усъвършенстване, сигурно е ужасно чудно как, по дяволите, става така, че един еректирал пенис, дълъг 12-15 см, може да влезе целият в която и да е устна кухина.

От физическа гледна точка, това наистина не е възможно, което обикновено довежда до едно трагично тикане и тъпчене, способно да откаже от секса и Дон Жуан. Спрете и слушайте внимателно.

На първо място, „дълбокото гърло" затова е „гърло", защото този орган е ключов за цялото изпълнение. Целта тук е да съумеете да глътнете пениса чак сливиците си – а защо не и малко по-дълбоко (но това става с практика).

Това се получава, като се опитате да застанете в такава поза, при която правият ъгъл, образуван при основата на езика и самото гърло не се разшири и не стане по-скоро една права линия.

Как точно ще го направите, зависи от вашата изобретателност. Тук ще ви предложим три лесни начина:

1. Нека той легне по гръб, а вие застанете с лице над него се смъкнете на нивото на пениса. Когато го лапнете, опитайте се да изпънете врат и да го погледнете в очите.

2. Легнете на кревата по гръб и поставете главата си малко по-ниско от тялото – на ръба на матрака, например. Нека той проникне както е прав до леглото.

3. Правите го в поза 69, като се стараете да се смъкнете максимално назад към главата му.

Друго, много важно нещо при изпълнението на „дълбоко гърло" е, че пенисът трябва да бъде много добре овлажнен. Може да използвате някакъв ядлив лубрикант или слюнка. По този начин той много по-лесно ще влезе дълбоко до самото гърло. Докато прониква, опитайте се да опънете езика си, като повърхността му трябва да е плоска – по този начин, входът се разширява.

Може би много от онези, които са опитвали тази техника, са се отказали от нея, заради неминуемия рефлекс на гадене. Това е нормално и се преодолява.

Трябва да го правите бавно, без насилване на собствения ви организъм и без притискане от страна на партньора ви. Ако започне да ви се гади, изпънете езика си, задръжте пениса за секунда и започнете да дишате дълбоко. Починете си, докато чувството не премине и след това продължете докъдето можете.

Нещо много важно – дайте си време и бъдете търпеливи и постоянни. Изпълнявайте тази техника, само ако имате желание и в никакъв случай не се отчайвайте, ако не се справите от първите пъти. Като всичко в този живот, една добра свирка също си има цаката...

Автор - снимка

КоментариКоментари

tesbg ( преди 11 години )
Ето нещо, за което не се споменава в статията http://sextoys.bg/aksesoar-oralna-lyubov-quot-tongue-pearl-quot-p-24433.html
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
s ( преди 11 години )