IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Целувка без грешка

20 януари 2012 08 45

Няколко трика, за да се представите в по-добра светлина

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

В представата на жените мъжете, които се целуват добре, са добри любовници. На пръв поглед в целувката няма нищо кой знае колко специално, но уви не е така. Инстинктът не е достатъчен, а умението се придобива след известна практика и спазване на някои прости „правила".

Ако искате да направите впечатление на дамата (още с първата) с целувка не забравяйте следното:

1. Лошият дъх е убиец на всяко желание
Колкото и да сте красив и представителен, ако от устата ви излизат неприятни аромати, няма как да събудите желание у партньорката си. Не се изненадвайте, ако сте хапнали чесън и сте забравили и засучете сластно устни към приятелката си, а тя извърне глава с някое нелепо оправдание, което да избегне допира на устите ви. Постарайте се да поддържате висока хигиена на устната си кухина и винаги дръжте под ръка дъвки, бонбони или освежител на дъха. Все пак никоя уважаваща себе си жена, няма да излиза с мъж, който нехае за личната си хигиена. Освен това лошият дъх е един от сигналите за лошо здраве.

Разбира се, не забравяйте редовно да си миете зъбите и да се преглеждате при зъболекар, а не само, когато смятате да се целувате!

2. Ако езикът не се движи, няма и в нея нищо да се раздвижи
Вероятно сте чували израза : той/тя се целува като риба. Отворената уста и навлажнени устни не са достатъчни за истинска целувка. Освен, ако не става въпрос за приятелска. Тази, която трябва да доведе до по-сериозна интимност е една игра, в която партньорите се надиграват с езиците си. Не й създавайте впечатление на отегчен младеж, който изпълнява дълг, а опитайте да изучите нейния език с въртеливи движения, сякаш искате да го обградите от всички страни.
Когато бях малка и се учех да се целувам си спомням, че я на майтап, я на сериозно ми казаха да напълня чаша с течност и купче лед и да гоня с език ледчетата. Опитайте, поне ще си раздвижите езичето като хората!
И не забравяйте да влагате чувство! Липсата му веднага се усеща от дамата.

3. Твърде агресивната целувка също не е опция
Забравете за филмите, в които екшън героят награбва красавицата и впива устни в нея така, сякаш ще я изсмуче цялата. Все пак това е кино! Не си навирайте езика до сливиците й, в устата й със сигурност има достатъчно място. Вие не копаете, вие си играете с нейния език, нали се разбрахме?!
Освен това е важно как я предразполагате към целувката. Ако искате да придърпате главата й в поза удобна за вас – направете го нежно. Не я задушавайте като стискате врата й, нито я притискайте слагайки и двете си длани върху лицето й, така че тя да не може да мърда. Ще се почувства като в капан и действието ще е неприятно и за двама ви.

4. Не се правете на булдог
Лигите са естествен момент от целувката, но те трябва да си останат в устата. Слюнката се получава от възбудата, въпреки че някои хора по природа я образуват в по-голямо количество. Бъдете внимателен и целувайте устните, когато усетите, че преслюнявате.
Ако имате проблем със слюнката , пийнете чаша вода преди да преминете към целувката. Преглътнете добре и карайте лека полека. Целувайте се в изправено положение , а не наклонени към нея, защото така слюнката ви ще изтича право в устата й, а иначе можете да я овладеете по-лесно.

На финал ви пожелаваме да попаднете и на добра партньорка, която да не прави грешките, които вече споменахме. Все пак, колкото и да сте перфектен , за добрата целувка се изискват двама!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари