IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10-те най-добри секс съвета от мъжки списания

26 януари 2012 11 20

Дали ще се вслушате в тях - избирате вие!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Хвърляли ли сте по едно око на списанията, които чете любимият ви? Там е пълно не само с голи жени, но и със съвети как да се подобри сексуалния му живот, аналогично и вашия. Не, че има кой знае какви мъдрости, но хората сме така устроени, че като ни повтарят едно и също нещо, накрая му вярваме или поне опитваме, за да се убедим дава ли резултат. Ето и някои от топ съветите за секс на мъжките списания:

1. Сексът не е състезание
Men's Health : "Сексът не е състезание, така че отделете време да я предразположите", пише мъжкото списание. „Фокусирайте се върху частта от тялото й под пъпа и начертайте няколко кръгчета с език там, непосредствено над интимните й части преди да преминете към оралната любов".

2. Направете й масаж на скалпа
Maxim UK : „Жените обичат да им правят масаж. Сигналите от масажирането на главата й се предават по цялото й тяло. Макар да не ви се струва много еротично, повярвайте ни има резултат", съветват редакторите на медията.

3. Тренирайте заедно
Men's Health : Медията напомня, че след тренировка с половинката нивата на допамин се покачват, желанието за секс също. „Тестостеронът, който излиза наяве при спортно натоварване се усеща и от половинката ви. Потенето е афродизиак, който не бива да се подценява и често провокира сексуално желание", коментират от списанието. Е, разбира се, ако потта не мирише неприятно, допълваме ние.

4. Комплименти, комплименти, комплименти
Men's Health : Медията е направила запитване на около 2000 жени, които споделили, че им е най-приятно да чуват комплименти в леглото. „Гърдите ти са толкова меки", „Гласът ти е толкова топъл", „Обичам звуците, които издаваш, докато се любим", са само част от нещата, които могат да разнежат половинката ви и да ви гарантират нейната всеотдайност под завивките. Редакторите напомнят, че мъжете също се нуждаят от вербална стимулация, така че дамите да не си пестят милите слова по техен адрес.

5. Фокусирайте се върху стъпалата
AskMen.com: Ако любимият ви е решил да масажира стъпалата ви в леглото, вероятно е чел нещо по въпроса в мъжкия сайт AskMen.com. "Едно от най-важните неща, които не осъзнавате е, че топлите й стъпала увеличават вероятността тя да получи оргазъм. Според датски учени, вероятността се покачва с 30%", споделят от сайта.

6. Бавни танци
Maxim UK : Кога за последно танцувахте със съпруга си? В действителност мъжкото списание нарежда на доста висока позиция сред правилата на сексуалната предигра бавните танци с преплетени едно в друго тела. „Бавните танци са една забравена част от съблазняването... практикувана единствено в тийнейджърските години по балове и дискотеки. Ние казваме – възобновете я!".

7. Влизайте в различни роли в леглото:
Maxim: Много се изписа по темата за различните образи в леглото, които да убият скуката. Вероятно има защо! „Много жени смятат, че влизането в друг образ ги освобождава да покажат и кажат неща, за които имат задръжки. Опитайте, забавлявайте се...ако не се получи, просто го обърнете на смях", съветват от списанието.

8. Изберете си музика
Men's Fitness: Редакторите на тази медия са на мнение, че определени песни създават доста силно настроение за секс. „Направете си списък с песни, които да звучат като фон през вечерта. Започнете с нещо много бавно, после може да смените стиловете, но нека текстовете и ритъма подканят към секс".

9. Бъдете спонтанни
AskMen.com: „Спонтанността е основна съставка, която след известно време изчезва от сексуалния живот на партньорите. Леглото се използва най-често, защото там е по-лесно. Но няма значение къде правите секс, удоволствието може да си доставите в кухнята, банята, на балкона дори", коментират редакторите.

10. Опитайте някоя предизвикателна поза
Men's Health : Правите секс всеки път в една и съща поза? Не си го причинявайте повече, а внесете разнообразие. В интернет и книгите за Кама Сутра има десетки различни позиции, които са истинско предизвикателство за вас можете да преоткриете любовния си живот и оргазма в съвсем нова светлина. Не се притеснявайте да експериментирате, полезно е! Особено в леглото!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари