IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Склонете я да пожелае мръснишки секс

31 януари 2012 14 30

...а тя ще ви възнагради подобаващо

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

В умовете на мъжете много често се въртят такива сексуални идеи, които с лека ръка биха отблъснали една жена. Въпреки че тази е най-често срещаната ситуация, не се залъгвайте, и жените имат своята „мръсна“ страна.

Едно от предимствата на дългите връзки е възможността да споделяте своите сексуални фантазии и да ги изпробвате. Това е идеалното предизвикателство за вашата приятелка да разкрие своите палави скрити помисли. За да разберете дали приятелката ви е отворена за по-нестандартен секс, опипайте почвата със следните въпроси: „Някога връзвали ли са те за леглото? А ти връзвала ли си някого?“, „Какво си представяш, докато мастурбираш?“, „Кое е нещото, което винаги си искала да изпробваш?“.

Тези въпроси ще я накарат да се поотпусне и да започне да споделя някои интимности за своя сексуален живот с вас, което е чудесна предпоставка да я настроите за мръснишки секс. Ако тя се уплаши от въпросите ви, това означава, че приятелката ви не си пада по перверзните закачки – лошо за вас!
Въпреки това, дори невинните може да се подлъжат. Ето няколко предложения как да склоните гаджето си към "мръснишки" секс:

Разкажете й за фантазиите си
Ако усетите, че тя е готова на тази стъпка в сексуалния ви живот, направете първата крачка, като й споделите своите тайни фантазии. Разкрийте малко и вижте нейната реакция. Да се надяваме, че и тя ще сподели в замяна своите тайни желания пред вас и когато го направи, трябва да демонстрирате голям ентусиазъм, за да я отпуснете и предразположите към мръсна игра. Най-важното нещо в този етап е, че всичко, което си споделяте, трябва да остане в кръга на фантазиите. Ще направите грешка, ако започнете да й разказвате за перверзии с бивши свои гаджета в миналото.

Нека бъде нещо ново и за двамата
Подходът ви към този експеримент е добре да бъде като към нещо ново и за двамата. Предложете й да направите нещо ново заедно, като преди това й покажете, че сте начинаещ в областта. Ако действате така, сякаш сте експерт, най-вероятно ще я накарате да замръзне, вместо да се забавлява.

Започнете със секс игра
Възприемайки го като игра, и двамата ще бъдете по-отворени в леглото. Посетете секс шоп и изберете някаква закачка. Там ще намерите страхотни неща, с които да разнообразите сексуалния си живот. Другата опция е сами да си измислите игра. Идеята е да се поотпуснете и да експериментирате.

Пробвайте с порно или еротични разкази
Порното и еротичните разкази са идеално средство, с помощта на което ще се настроите палаво. Дори половинката ви да не гледа порно, все ще намерите нещо, което ще е по вкуса й. Еротични разкази може да намерите навсякъде в интернет, но ако искате нещо наистина стойностно, купете го от специализиран магазин.

Бъдете инициаторът
Направете първата стъпка и привлечете интереса й. Говорете й мръснишки, нажежете настроението и тя ще ви последва.


Тя може да ви изненада
За да предразположите една жена да разкрие пред вас своите лични порочни мисли, споделете вашите собствени тайни идеи, вдъхновете се и опитайте нови неща. Не е изключено, противно на очакванията ви, да се окаже, че в леглото си имате истинска тигрица.

Автор на статията:
Диана Йорданова

КоментариКоментари

Tornadotoo ( преди 11 години )
Jigolo-Sporten Tip-Razli4en-Emocionalen-Diskreten-Nadaren-Super-4istoplaten-Mnogo Zemen Maj Za Svobodni-Nezavisimi Dami,Za Da Se Po4uvstvate-Edinstveni Na Miga!!Elate v Sveta Na Razli4noto...Nestandartnoto...Bez Zadrajki...Tabuta...i Zadni Misli-Va6-Leo-0897623962
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар