IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хората, които гледат повече порно, правят повече секс

19 февруари 2014 11 40

Поне така показват резултатите от ново проучване

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Всеки, който смята, че само хората с незадоволителен сексуален живот гледат порно, всъщност ще се изненада като разбере, че това не е точно така. Ново проучване, проведено от сайта Cam4.com твърди, че повечето възрастни хора, които са фенове на порнографските филми, всъщност се радват на един активен полов живот.

Деветдесет на сто от мъжете и 60 процента от жените са си признали, че гледат филми за възрастни и то редовно. Петдесет и три процента от участниците в изследването (които са били над 1000 души) са споделили в анкетата, че гледат порно с постоянния си партньор, а 66 процента са заявили, че на драго сърце биха гледали порно с половинката си, стига тя да поиска това от тях.

Тези резултати ясно показват, че порното не е само за мъже или за отделни личности (например тези, които са склонни към сексуален фетишизъм), ами е за всички хора и най-вече за двойките, които имат нужда от подготовка, за да влязат в настроение за ласки с половинката си.

Това, което е най-изненадващо като резултат от изследването е, че анкетираните са си признали, че гледането на порно всъщност стимулира сексуалния им живот и го прави много по-редовен, вълнуващ и задоволителен. Те са си признали, че филмите за възрастни водят до ръст в количеството на сексуалните им контакти и подобряват тяхното качество, тъй като им дават някои добри идеи.

Тези констатации определено преобръщат стереотипа, че порното е за самотните хора, които водят солов сексуален живот. 68 процента от анкетираните хора със сериозна връзка са казали, че са наясно, че половинката им гледа порно, но само седем процента от тях са я помолили да спре.

Предишно проучване показа, че хората, които са честни с половинката си, за това че гледат такива филми, са по-щастливи във взаимоотношенията си, тъй като нямат излишни тайни помежду си. Въпреки това, много други изследвания алармират, че порното може да има и разрушителна сила в сексуалния живот на тези хора, които започват да го предпочитат пред реалната интимност с постоянния си партньор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Ami ne, ne e taka. Po skoro gledaneto na *** e "samotno" zanimanie :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )