IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво разкрива вашата любима секс поза за личността ви

21 февруари 2014 11 21

Тя говори много за вашия темперамент извън леглото

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Всеки човек си има любима поза за секс, в която успява да достигне до максимално удоволствие всеки или почти всеки път. Някои хора имат нужда да бъдат оковани във вериги за леглото, за да достигнат до оргазъм, а други харесват да правят любов по най-старомодния и класически начин.

Оказва се, че предпочитанията за поза по време на секс, могат да разкрият някои черти от характера на жената. Идеята се свежда до това, че любимата ѝ позиция в леглото, говори много за нейния темперамент и извън него.

А ето и малко повече по темата:

1. Мисионерската.

Ако си обичате добрата, стара и възможно най-традиционна поза за секс, то значи вие сте жена, която обича да играе по правилата. Вие сте покорна, но само в леглото. Наясно сте, че половинката ви знае кой е шефът във връзката ви, извън спалнята – това определено сте вие!

2. Ездачката.

Жените, които обичат тази поза са секси и си го знаят. Те държат да виждат възхищението в очите на своя партньор и да се насладят на това, че държат юздите в ръцете си. Дамите, които харесват тази поза са издръжливи и физически, и психически. Те обичат спорта и танците и имат лека склонност към ексхибиционизъм и самохвалство.

3. Кучешка поза.

Освен, че в името на тази поза има нещо животинско, то и във вашия характер има нещо подобно. Най-вероятно вие сте с див темперамент и често се държите като малко непослушно момиче, което си проси наказание.

4. Танц в скута.

Вие сте супер комбинация от г-жа Спонтанност, г-жа Гъвкавост и г-жа Без задръжки. Вашето поведение обикновено е неконвенционално и със сигурност вие не сте мързелива и извън кревата.

5. Лъжички.

Вие сте нежна и любяща жена, която обича комфорта и ласките, и има необходимост да бъде глезена и обгрижвана от половинката си.

6. Поза 69.

Ако вие сте жена, която предпочита тази позиция по време на секс, то за вас няма теми табу, нито в секса, нито в живота. Освен това вие имате силно изразено чувство за справедливост.

7. Права на стената.

Ако обичате да правите секс, права и подпряна на стената, то вие не сте жена за всеки мъж. Вие сте властна и силна и обичате да задавате правилата на играта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

RWzfgTTgdj ( преди 10 години )
If you wrote an article about life we'd all reach engtnhienmelt.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )