IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бива ли ви наистина в леглото?

14 март 2014 15 50

Понякога егото е в пъти по-голямо от действителността

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Без значение колко пъти сте правили секс и колко партньорки сте сменили, винаги се прокрадва съмнението „Бива ли ме наистина в леглото?“.

„Мъжете мерят мъжествеността си с това колко пъти са докарали една жена до оргазъм“, казва Линда Банер, автор на „Сексуални техники за напреднали“.

Има господа обаче, които са по-егоцентрични и след като се насладят на собственото си удоволствие, забравят да се погрижат за партньорката си. Вие един от тях ли сте?

Вижте знаците, които ви представят зле в очите на сексуалната ви партньорка:

1. Питате я „Свършваш ли?“ при всяка нова поза

Вие може и наистина да сте загрижени за удоволствието на вашата половинка, но тя вижда тези въпроси като проява на вашето его. Не само това, ами ако постоянно я питате „Ще свършиш ли?“, „Близо ли си?“, тя никога няма да успее да достигне оргазъм, защото ще се чувства длъжна да достигне върха, само за да ви угоди. Така обаче няма да може да се концентрира върху собственото си удоволствие.

Ако искате да знаете къде по пътя към оргазма е, не споменавайте самата дума, а по-скоро опипвайте почвата с въпроси като „Харесва ли ти?“, „Това добре ли е?“...

2. Натискате ѝ главата, докато ви демонстрира оралните си способности

Всяка жена си знае лимита и може да поема определена дължина и дебелина в устата си. Така че спрете да си помагате като й дърпате, бутате или натискате главата, защото най-вероятно ще се задави. Освен това тя ще го почувства все едно я използвате за оръдие на собственото си удоволствие, а не разглеждате акта като нещо, което трябва да е взаимно изживяване.

Вместо това говорете! Попитайте я: Можеш ли да ме поемеш по-дълбоко?“, например. Ако искате да я докосвате, галете я. Това е нежност, която ще ѝ покаже, че ви е грижа за нея, че мислите за нея през цялото време.

3. Извинявате се, че свършихте прекалено бързо

Ако се случи веднъж, може да се извините. Но не го превръщайте в навик. Изтъркано е, а и очевидно в нейните очи няма да се промените. Извинението ви може да убие либидото ѝ по-бързо от действията ви.

Вместо извинение довършете започнатото с език или пръсти. Сексът не приключва с вашето изпразване.

4. Точно когато започне да ѝ става хубаво и сменяте позиция

Мисленето: „Щом така ѝ харесва, значи това още повече ще ѝ хареса“ е грешно. Ако тя ви каже „Усещам го толкова добре, много ми е хубаво“, по-добре не променяйте позата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
не знам вече какво ми се случва, старая се, старая се. а накрая мрънканици
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Лили ( преди 10 години )
olli ( преди 10 години )
на мен редовно ми се случва и не е приятно...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Извинявате се, че свършихте прекалено бързо хаххаа, "за пръв път ми се случва"
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар