IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс фантазиите, които е време да превърнете в реалност

27 март 2014 15 43

Не само ще задоволите своето желание, но и ще разнообразите сексуалния си живот

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Сексуалният живот, изпълнен с въображение, определено е по-вълнуващ, удовлетворяващ и интригуващ и за двамата партньори. Независимо дали сте заедно отскоро или вече дълги години сте със своята половинка, вероятно много добре знаете колко важна е страстта за една връзка.

А ключов елемент в поддържането на страстта са именно фантазиите. Когато те са желани и от двамата, няма причина да не се превърнат в реалност. Подобна стъпка ще направи чудеса не само със сексуалните ви взаимоотношения, но и с тези извън спалнята.

Според скорошно изследване около 95% от хората признават, че имат сексуални фантазии. Така че време е да дадете криле на вашите. Ако пък ви липсва вдъхновение, ето кои са секс фантазиите, които е време да превърнете в реалност:

1. Фантазията за непознатия.

Има нещо секси в загадъчната анонимност. Ето защо все повече хора се отдават на сексуални изживявания само за една вечер. Ако вие имате човек до себе си, това не ви пречи да изпитате тръпката от срещата с непознат. Единственото, което трябва да направите, е да влезете в роля. Облечете се с нещо ново, сложете различен грим, отидете в някой бар и накарайте партньора ви да бъде ваш ухажор. Придържайте се към сценария до самия край.

2. Домашно порно.

Според проучване на Станфордския университет не само известните дами харесват секс записите. Всъщност 40% от дамите нямат нищо против да участват в домашно порно. Само за сравнение – през 2012 година 28% от жените са се снимали, докато правят секс. През тази година броят им се очаква да нарасне до 52 на сто. Уверете се, че съхранявате записа на достатъчно тайно място. За най-сигурно изтрийте вашето лично порно веднага, след като го изгледате.

3. Фантазията за тройката.

Представяли ли сте си вашия партньор, вие и още един човек? Тройките са доста популярни сред по-разкрепостените двойки. Според скорошни данни през изминалата 2013 година 20% от жените са правили секс едновременно с още двама души. Някои казват, че обичат тръпката, докато други се притесняват за неща като ревността, например. Със сигурност, каквото ѝ да ви се иска да направите, предварително трябва да го обсъдите със своята половинка. Едва когато получите нейното одобрение, тогава може да преминете към планирането на вашата фантазия.

Снимка: Dreamstime

4. Секс на публично място.

Според неотдавнашно проучване 64% от дамите искат да напуснат границите на спалнята и да правят секс на публично място. Рискът и нестандартното усещане провокират повишаването на адреналина и оттам на чувството на удоволствие. Набележете си място, на което е по-трудно някой да ви види или пък дори и да ви хванат, това да няма негативни последствия.

5. Посещение на стриптийз клуб.

В случая става въпрос по-конкретно за жените. Този вид заведения не са ограничени само за посетители мъже, макар че те представляват 99% от клиентите. Оказва се, че повече от половината дами искат да посетят стриптийз клуб и то с право – това е вълнуващо, секси и ново изживяване.

6. Изиграйте любимата си секс сцена.

Може би веднага се сещате за някоя супер еротична сцена, в която актьорите нажежават обстановката до краен предел? Влезте в роля и заедно със своя партньор пресъздайте любимата си секс сцена.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Тройка Ахилова ( преди 10 години )
До frauenversteher: Брато, точно затова предпочитам тройката с двама мъже - ако единият не е правилният, да има резрева : ))) При другия вид, както вече споменах, това е практически невъзможно...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
frauenversteher ( преди 10 години )
До Ахилова,драга явно не си била с правилният мъж, след като мислиш така.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
Haha, правила съм тройка с 2 мъже - яко е, за разкрепостени става, но с 2 жени и един мъж, опитът ми показва, че е по-добре да си остане само фантазия, щото горките мъже, и с една не е сигурно дали ще успеят, а с 2 са пълен провал : ))) само си гледат : )))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
T ( преди 10 години )
Мисля, че чара им е в това, че са рискови ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Katnip ( преди 10 години )
Домашното порно също.Ако се скарате сериозно и много си влошите отношенията, като нищо единият ще направи мръсно на другият, те тези неща не ги очакваш, докато не се случат.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
това със тройката е малко рисковано
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар