IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво си мислят мъжете по време на секс

5 април 2014 13 05

Нещата, които се въртят в главата на мъжа, докато се забавлявате в леглото

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Мъжете, също както жените, могат да размишляват на различни теми и то в продължение на часове. Единствената разлика е, че господата предпочитат да запазят мълчание, докато дамите залагат най-вече на говоренето.

Що се отнася до секса, макар това да е едно страхотно изживяване, в което човек трябва да се отдаде изцяло на сетивата си, факт е, че в главата на хората се въртят различни неща.

Докато жените се притесняват по-скоро за своя външен вид, на мъжете могат да им хрумнат различни неща! Разбира се, не всеки път, когато прави секс, вашият партньор си мисли едни и същи неща.

Ако се чудите какво се върти в главата на вашия мъж, ето няколко неща, които поне веднъж той си е мислел, докато е бил в леглото:

1. „Боже мой, те са перфектни!“.

От гледна точка на мъжа, най-красивите гърди са тези, които най-скоро са били изложени пред очите му. Разбира се, физическите данни наистина са важни, но в крайна сметка – по-малки или по-големи гърди, те всички са слабост на мъжете!

2. „Наистина трябва да запомня това за по-късно“.

Понякога, когато не сте на разположение за интимности, мъжете действат соло. Точно за тези моменти господата се нуждаят от приятни спомени за голо, секси женско тяло.

3. Мислят си за нещо неприятно или нещо гадно.

Този трик се използва от много мъже, които усещат, че скоро ще стигнат до финалната линия, а знаят, че е прекалено скоро. Затова много господа решават да мислят за нещо неприятно, като по този начин отлагат своя оргазъм.

4. „Продължавай в същия дух!“.

Понякога мъжете могат да изпаднат в обратната ситуация, описана по-горе. Тоест, да имат нужда от допълнителна стимулация, за да „вдигнат самолета“. Стресът и прекомерната консумация на алкохол са двете най-основни причини, заради които мъжът може да има проблеми с ерекцията. Така че, когато на него му става хубаво, единственото, за което мисли, е, че вие трябва да продължавате точно с тези движения.

5. „Чудя се тя ще бъде ли съгласна, ако опитам ______?“.

Хората имат различни сексуални желания, затова вашият партньор не е сигурен дали вие ще одобрите това, което иска. В някои случаи мъжете се престрашават и питат жената директно, докато в други предпочитат да замълчат, за да не бъде желанието им отхвърлено“.

6. „Къде се е научила да прави ТОВА?!“.

Когато жената реши да приложи нещо ново, което до този момент не е правила, мъжът определено го забелязва. Той започва да се чуди откъде го е научила – от последното си гадже, от някое списание или е гледала порно? Каквото и да е обаче, не се притеснявайте, защото мъжете обичат да участват в сексуални експерименти.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

blq blq ( преди 10 години )