IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Половината от еротичните съобщения са лъжа

17 април 2014 14 58

Дали наистина носите секси бельо или всъщност в този момент разхождате кучето?

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Пикантните съобщения, които напоследък стават все по-предпочитан начин за флирт, невинаги са това, което изглеждат. Често човекът, с когото си пишете, детайлно описва къде се намира, с какво е облечен и какви секси неща прави в момента. Много от тези твърдения обаче са пълна измама.

Оказва се, че хората невинаги споделят истината за себе си, докато пишат еротични съобщения. Изследователи от Университета в Индиана установили, че от 109 души, които изпращали пикантни текстове, почти половината (48 на сто) пишели измислици.

Две трети признават, че лъжат за неща като бельото, с което са облечени в момента или къде докосват тялото си, за да „направят хубаво“ на своя партньор. За една трета от хората пък тези лъжи били начин да се забавляват, когато скучаят.

Ако се чудите кой от двата пола е по-голям фен на сексуалните лъжи, този приз се присъжда на жените. 45 на сто от дамите лъжат, когато пишат еротични съобщения, докато процентът при силния пол е 24 на сто.

Доктор Мише Дроун направи връзка между този вид измислици и симулирането на оргазъм по време на секс. „Жените са по-склонни да имитират оргазъм, отколкото мъжете, по очевидни причини. При тях също така съществува по-голяма вероятност да се преструват на ентусиазирани“, смята Дроун.

Въз основа на отношението към връзките на участниците в изследването, оказва се, че по-податливи на лъжа са тези, които се опитват да избегнат близост. Всъщност според някои експерти изпращането на еротични съобщение е начин да се избегне интимността, пише Daily Mail.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )