IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С какво мастурбацията е по-добра от секса

25 април 2014 14 35

Защо понякога е по-добре да останете насаме със себе си

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Няма съмнение, че сексът с някого, когото обичате или просто с някого, когото обичате да виждате съблечен, е изживяване, от което нито един човек не трябва да се лишава. Самостоятелното удоволствие обаче също може да бъде толкова удовлетворяващо и вълнуващо, колкото сексуалният акт с друг човек. А в някои случаи дори по-страхотно. Има редица предимства на мастурбацията пред секса. Експертите Ава Кадел и Ейми Ливайн споделят кои са те:

– Партньорът ви е уморен, отсъства, говори прекалено, не е в настроение за секс в момента.. Може да очаквате всичко! Все пак действие, в което участват двама души означава, че тези двама души трябва да се съобразяват един с друг. Добрата новина е, че мастурбацията зависи само и единствено от вас и вие може да решите да се забавлявате по всяко време – само и единствено, ръководейки се от собствените си желания.

– Имате пълната свобода да експериментирате със странни и забавни секс играчки. Това ще бъде нещо интересно за вас, а и ще може да се отпуснете максимално, без да се притеснявате, че някой ще ви съди или ще нараните неговите чувства.

– Липсата на силни звуци и поклащания на леглото късно през нощта означава по-малко неудобни срещи със съседите на следващата сутрин.

– Кой знае какво ви възбужда най-много? Никой не е наясно с това по-добре от вас самите! По този начин спестявате време и излишни усилия. Просто се насочвате към десетката и се целите право в нея!

– Не е нужно да купувате презервативи или да пиете противозачатъчни хапчета. Освен това няма нужда да се притеснявате за здравето си и за това дали ще се заразите с някоя болест, предавана по полов път.

– Понякога сексът може да бъде прекалено кратък или по-продължителен, отколкото всъщност ви се иска. Когато мастурбирате, вие слагате както началото, така и края на секса. Тъй като нещата са изцяло във ваши ръце, вие имате свободата да контролирате времето, темпото, движенията и т. н.

– Не трябва да мислите за удоволствието на някой друг, така че имате пълната свобода да бъдете егоистични и да се съсредоточите само върху собствените си нужди.

– На сутринта, когато се събудите, няма да съжалявате за това, което се е случило снощи.

– Няма значение дали сте обезкосмени или сте отложили тази дейност с една седмица. Тъй като вие сте единствените, които ще видите интимните си части, техният вид не трябва да ви притеснява.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Змея ( преди 9 години )
До Анонимен: Да гушкаш питона,наистина е хубаво!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
еврочекиджия ( преди 9 години )
С нищо не е по-добра!Няма нищо по-хубаво от секс с човек,когото харесваш!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Аптикадир ( преди 9 години )
Аз предпочитам първо да си поиграя с ПАЛАМАРКАТА, а после направо в дупето на жената.Опитайте и ще ви хареса много.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
стиснато ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
Друго си е да се гушкаш, когато правиш секс...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )