IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кухнята е най-предпочитаното място за секс след спалнята

12 май 2014 10 53

За много хора готварските умения са супер секси

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Спалнята може да е най-удобното място за секс, но понякога нещата трябва да се разнообразяват. По-притеснителните двойки, които не се осмеляват да опитат секс извън дома, търсят достатъчно интересни алтернативи в рамките на своето жилище.

Оказва се, че след спалнята най-предпочитаното място за интимности е кухнята. Почти една трета от анкетираните жени и мъже признават, че именно там се чувстват най-предразположени за секс след доброто и познато легло.

Почти всички хора (29 на сто), определили кухнята за секси място, са предприемали решителната крачка и наистина са правили секс там.

Интересен факт е, че за 17 на сто от анкетираните изключително възбуждащо е половинката им да сготви вечеря. Основната причина партньорите да намират кухнята за толкова секси място е, че всъщност това е „сърцето на дома“. Това е мястото, където се приготвя храната, а изглежда не само за мъжете, любовта минава през стомаха.

В анкетата се включили 2000 британци, по-голяма част от които гласували за спалнята, следвана плътно от кухнята като предпочитана стая за секс.

Според проучването анкетираните са на мнение, че готварските умения са по-секси, отколкото хубавото тяло или парите.

Най-предпочитаните места за секс в дома:

1. Спалня

2. Кухня

3. Всекидневна

4. Баня

5. Трапезария

Най-добрите качества в партньора:

1. Честност

2. Хумор

3. Добри обноски

4. Готварски умения

5. Интелигентност

6. Добри способности в леглото

7. Атрактивност

8. Умения за чистене

9. Хубаво тяло

10. Богатство

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
хахахха, ами, то желанието не пита!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар