IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво мисли мъжът, когато за пръв път види жената гола

13 май 2014 14 44

И какво минава през главата на жената, когато види мъжа без дрехи

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Времето преди да правите секс за пръв път с нов мъж е моментът, в който показвате себе си без дрехи и високи токчета. Много жени имат притеснения от това да останат голи пред новия си сексуален партньор.

Същото обаче важи и за силния пол. Мъжете също се притесняват от това, което ще си помисли жената, когато ги види голи. За да не се тревожите излишно преди да се впуснете в любовната игра, сексоложката Трейси Кокс споделя какво се върти в главата на мъжете и жените преди секс с нов човек.

Терзанията на мъжа:

Дали тя смята, че пенисът ми е достатъчно голям? За разлика от женските прелести, мъжкият атрибут излиза на показ веднага. Ето защо мъжът трескаво се вглежда във всяка мимика от лицето на дамата – само така той може да разбере дали има одобрение или не. Ако мъжът се успокои, че е преминал този тест, следващата му мисъл е...

Дали ще се представя добре? За разлика от жените, които могат да симулират желание към другия човек, мъжете са ощетени в това отношение. Те се притесняват дали ще получат ерекция веднага и дали ще се представят достатъчно добре в леглото.

Какво мисли мъжът:

Той поглежда към гърдите ви. След като партньорът ви е спокоен, че всичко в интимната му зона е наред, той най-накрая може да се вгледа в това, което е пред него. Мъжът поглежда към гърдите ви и оценява дали те изглеждат толкова добре, колкото в секси роклята и сутиена.

Той поглежда към интимните ви части. Без значение какъв метод на епилиране сте избрали, никога не може да угодите на всички мъже. Някои предпочитат мястото да бъде напълно обезкосмено, докато за други е възбуждащо да имате някаква интимна прическа.

Той наблюдава колко уверени сте в тялото си. Ако едната ви ръка се насочва към гърдите, опитвайки се да ги прикрие, а другата се насочва на юг, той ще очаква само стандартен секс и нищо друго. Обратно, ако покажете, че нямате никакви притеснения – той ще бъде настроен за доста по-палави игри.

Това, което той НЯМА да забележи. Вашето тегло. Ако смятате, че сте напълняло с няколко килограма в последните седмици, той едва ли ще отчете този факт. За него е много по-важно да се забавлявате. Освен това той вече е запознат с теглото ви, което няма как да се прикрие дори с дрехи.

Снимка: Thinkstock

Какво минава през главата на жената:

Тя проверява цялото тяло на мъжа. Жените обичат да гледат мъжете точно толкова, колкото мъжете обичат да гледат жените. За разлика от господата обаче, дамите са доста по-детайлни и оглеждат тялото на своя партньор още по-добре. Разбира се, това не означава, че жената ще зареже мъжа, ако той няма плочки на корема, но със сигурност ще оцени неговата добра форма.

Тя сравнява тялото си с неговото. Дали жената е в толкова добра форма, както мъжът срещу нея – това със сигурност се върти в главата на повечето дами.

Тя проверява колко голям е пенисът на мъжа. Не е съвсем вярно, че дамите обичат мъжки атрибути с големи размери. Истината е, че те правят секса дискомфортен, а в много случаи и болезнен. Дамите се радват най-много на среден към голям размер. Дори мъжът да има малък пенис обаче, той не трябва да се паникьосва, защото с паника нещата няма как да станат по-добре.

Тя иска да види ерекция. Ако партньорът на една жена няма ерекция, първото нещо, което ще си помисли дамата е, че това е по нейна вина. Когато жената види обаче, че всичко там долу е добре – нейната увереност и желание за забавление се увеличават.

Тя гледа реакцията на мъжа към голото ѝ тяло. Най-добрата награда за една жена, е ако види, че партньорът ѝ я харесва много. Няма нищо по-възбуждащо за дамите!

Какво НЯМА да забележи тя. Почти нищо. Дамите са склонни да забележат, ако мъжът има тен, бенка на гърба му, каква марка бельо носи той, какви са краката му и т. н. Господата обаче не бива да се паникьосват, защото и двата пола са далеч по-снизходителни, отколкото другите си мислят.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

bay razbirach ( преди 9 години )
Казано е: Някои жени са добре облечени а други - добре, че са облечени! :-)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
че..... ( преди 9 години )
мисли си: ( преди 9 години )
....хммм по- добре да си врътна една стоножка...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ЛОШ ( преди 9 години )
Не не моля ви мадам мене много мъй срам
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )