IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Правете горещ ваканционен секс без да напускате дома си

24 юли 2014 13 43

Отпуската е далече? Не чакайте дотогава, за да се разгорещите

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Почивката на някое ново място се отразява страхотно на сексуалните взаимоотношения между двама души. Особено, ако те са отишли на някое приказно място, предразполагащо към чести и продължителни интимности. Все пак, лятото е сезонът, в който кръвта се нагорещява и хората имат желание за секс повече от всякога.

Ако вашата почивка обаче е далече, не пропилявайте времето си дотогава! Вие и вашият партньор все още може да правите страхотен ваканционен секс, дори у дома. Всъщност изобщо не е задължително да сте на някой тропически остров, за да се забавлявате както трябва между чаршафите.

Възползвайте се от някои от тези съблазнителни съвети:

1. Пригответе се.

Направете всички онези разкрасителни процедури, които ви трябват, за да се почувствате максимално красиви и уверени. Няма значение, че ще си останете вкъщи – пригответе се така, сякаш ще минавате по червения килим.

2. Ако вие не може да отидете до плажа, нека плажът дойде при вас.

Излъжете сетивата си, сякаш наистина сте на почивка. Облечете някоя изрязана рокля, намажете тялото си с лосион с аромат на тропически плодове, пуснете подходяща музика и направете плажни коктейли. Настроението ви ще се промени веднага и ще погледнете на жилището си по различен начин.

3. Вземете пример от хотелите.

Когато влизате в хотелска стая, едно от първите неща, които забелязвате, е огромното легло. Постарайте се да подредите своето легло по идентичен начин – чаршафите трябва да бъдат безупречни, а на възглавницата може да ви чака по някое шоколадово изкушение. Ако все още нямате голямо огледало близо до спалнята си (а това е такъв пропуск!), опитайте се да сложите някое достатъчно голямо огледало близо до леглото. По този начин ще може да се наслаждавате на случващото се от различен ъгъл.

4. Пригответе банята.

Вана, пълна с пяна и ароматни свещи около нея – едно от любимите неща на влюбените, които ходят на почивка. Наредете свещички по ръба на ваната и на други подходящи места в банята. Сложете наблизо големи меки кърпи за двама. Докато двамата с партньора ви сте във ваната, започнете да го масажирате деликатно. Вашият допир трябва да го подлуди! Ако нямате вана, превърнете душа в еротично преживяване и експериментирайте с нови пози.

5. Спете. Правете секс. Повторете.

Как ви звучи един секс уикенд, в който забравяте за всички досадни задължения и се отдавате само и единствено на удоволствия? Опитайте, със сигурност ще ви хареса!

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
не е лошо, малко разнообразие
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pufpaf ( преди 9 години )
Секс уикенд маратон звучи доста добре :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
доста тъпо. някой си е смукал много пръстите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар