IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс въпросите, които трябва да перифразирате

30 юли 2014 15 00

Задоволете любопитството си по деликатен начин

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Без значение колко добри са намеренията ви, има въпроси, които е по-добре да не задавате твърде прямо, защото може да си заслужите шамар или скандал. Любопитството ви може да бъде задоволено и по друг начин – с малко такт.

Ето и кои въпроси не е желателно да я питате и как може да ги перифразирате:

С колко мъже си била преди мен?

Преди да попитате това, установете за себе си защо отговорът ви интересува: заради чувство за собственост; защото се чудите дали някой е бил по-добър от вас в леглото. Отговорът ще ви накара ли да промените отношението си към нея? Ако да, по-добре избегнете въпроса.

В случай, че можете спокойно да говорите за нейните сексуални изживявания и връзки, опитайте по-завоалирано да научите това, което ви вълнува. Попитайте я с какви мъже е излизала преди вас, дали типът ѝ се е променил, имала ли е някакви странни сексуални изживявания, съветва експертът във връзките Иън Кернер.

Ако я попитате директно, има голям шанс да ви излъже. Все пак кой си казва реалната бройка?

Съвет: Ако числото ще бъде проблем за вас, попитайте я по-рано. Ако не, изчакайте поне три месеца.

Кога загуби девствеността си?

Започнете темата някак непринудено, а не като на разпит. Например: „Любопитно ми е какви са били сексуалните ти изживявания преди... Бих искал да науча повече за твоето минало... и т. н.”. Не ѝ задавайте директно въпроса, карайки я да се чувства така, сякаш може да даде грешен отговор.

По-лесно ще бъде и вие да споделите вашия първи опит в секса, тъй като така ще я предразположите да говори. Съвет: В никакъв случай не я питайте на първа среща. Изчакайте докато стигнете едно ниво на интимност.

Може ли още орален секс?

Опишете фантазиите си с думи. Споделете ѝ какво бихте искали да ви направи и после какво и вие ще ѝ направите. Говорете ѝ, а не я натискайте с ръце.

Сексът с мен добър ли е?

Перифразирайте въпроса, така че да няма позитивен или негативен отговор. По-добре я попитайте: „Какво искаш да направя, за да ти стане по-хубаво и да изпитваш по-голямо удоволствие, когато сме заедно?”.

Комуникацията е важна за хубавия секс, така че не я пренебрегвайте.

Съвет: Не питайте прекалено скоро, защото така ще изглеждате неуверен. Изчакайте да минат няколко пъти и след това се поинтересувайте как да подобрите изживяването и то без да звучите притеснен или невротичен.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
определно не са много удобни въпроси...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар