IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво си мисли тя след секса за една вечер

26 юли 2014 13 40

Влезте в женската глава, за да знаете как да действате

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Току-що сте изживели страстна нощ с непозната жена и вече се чудите дали тя ще иска нещо повече или е ок да се позабавлявате само за една нощ. Ако сте я срещнали докато сте били навън с приятели, вероятността да я видите отново е много малка.

И все пак ето и какво си мислят дамите, когато изпаднат в подобна ситуация:

Тя не иска да я изритате набързо от леглото

Не забравяйте, че сте били доста интимни предната нощ, така че не се дръжте като напълно непознат с нея на сутринта. Дори да е било само за веднъж, жените пак искат да се почувстват по-специални, а не употребени и захвърлени. Ако когато се събуди вие не сте в леглото и бързате да я изхвърлите от дома си, тя ще се почувства унизена.

Няма значение дали тя иска или не случилото се да се повтори, не бъдете груби, а се отнесете с нея с уважение. Все пак тя е голям човек и съзнателно е решила да прави секс с вас, така че е наясно с крайните варианти. Бъдете честни и откровени и на сутринта всеки ще продължи по своя път.

Тя не иска да прекъсне моментално всички връзки с вас

Когато жените си изкарат добре между завивките, те искат да си приказват и дори може да пожелаят да закусват с вас. За нея сексът не е просто спорт, а иска да го превърне в някакво изживяване. Така че ако се помотае още малко в апартамента ви, не си мислете, че тя вече си прави илюзии за сватба.

Може да си размените телефоните и дори да се видите отново. Все пак, ако сексът е бил хубав и за вас, вие само печелите от това. Най-лошото би било, да скъса телефона ви от звънене, но пък лесно можете да блокирате номера ѝ.

Тя ви слуша внимателно

Внимавайте какво говорите по време на вашата страстна вечер, защото може случайно да я подведете и да си направи грешни изводи. Същото важи и за SMS-ите и обажданията след като се разделите на сутринта.

Ако случайно сте изпуснали някои думички и след това тя ви попита за тях, то определено има по-специален интерес към вас. Топката е във ваши ръце – ако и вие искате нощта да се повтори или дори нещо повече, действайте.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Пич ( преди 9 години )
Ако секса е за 1 нощ и давам 10 лв. не телефона . На тея за 1 нощ им казвам *** или ку.ви .каква връзка ?какво бъдеще? кви съвместни интереси ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар