IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къде тя копнее да я целунете

31 юли 2014 15 00

Устните са само началото

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Устните ѝ са сочни, розови и ви привличат като магнит. Те обаче не са единственото място достойно за целувки. Дамите са големи почитателки на целуването, защото за тях то е акт на интимност. По тази причина те винаги се радват, когато устните ви докосват тяхната кожа. Ето и къде тя би искала да я целувате:

По врата

Когато я целунете по врата, тя усеща лека уязвимост, която я възбужда. Повдигнете нежно косата ѝ и допрете устни за секунда до врата ѝ, а после нежно ѝ се усмихнете, съветва сексоложката Дженифър Линда, автор на книгата „The Sex Drive Solution for Women“.

По гърба

Вярвате или не, там са отразени всички точки на нейните гениталии, така че всякакъв допир, масаж или друга стимулация в долната част на гърба ѝ, ще я побъркат от желание.

По челото

Вероятно асоциирате тази целувка с някакво покровителствено отношение от страна на баща ви или дядо ви. Грешите! Когато мъжът ви целуне по челото на публично място, това е знак за интимност и близост. Както и обещание за още нещо, когато останете насаме...

По пръстите

Някои дами и господа имат фетиш към стъпалата. Целуването и смученето им, както и това на пръстите е доста еротична гледка и възбужда сетивата. Освен това в ума ѝ веднага се разиграват картини как бихте я зарадвали и на други по-интимни места.

По зърната

Излишно е да повтаряме, че те са ерогенна зона, в която е пълно с нервни окончания. Зърната са пряко свързани с гениталиите и помагат за достигането до оргазъм. Отнасяйте се към тях с много любов!

По ушите

Ушите също са много сензитивен орган, който е пълен с нервни окончания. Можете и леко да ги захапете игриво и тя ще ви скочи като истинска тигрица.

По клитора

В мъжкия пенис има около 4000 нервни окончания. В клитора те са два пъти повече. Не пестете време, а си поиграйте с тази нежна част от нейното тяло. Бъдете сигурни, че тя ще ви върне жеста.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

tokyo534 ( преди 9 години )
tokyo534 ( преди 9 години )
По Устата останалото е знак ако искам да родиш от мен ще те целуна по пъпа след това малко на долу , Ще се опитам да усетиш тръпка , но още нямам опит и съм Небрежен в секса .Проститутките само ми взимат парите не мога да се уча от тях много солено ми излиза ! Тъна в мизерия заради тях .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pufpaf ( преди 9 години )
Бих добавил и един чувствен масаж, но яко някой мъж смята, че еротичният масаж е като месенето на тесто е по добре въобще да не опитва, защото ще има обратен ефект :)Трудно е да се повярва, че има мъже, които да не изпитват голямо удоволствие да раздават ласки на жените, то само като видиш красивото и нежно женско тяло и ти идва отвътре да го нацелуваш цялото и да го галиш :)Ето за това смятам геьовете за хора с психологичен проблем, просто не мога да го повярвам да избереш да ..... пфу дори не мога да го кажа, отврат. Женското тяло е толкова красиво с нежна кожа и е толкова чувствително, което потрепва на всяка ласка и някой мъж вместо това той да избере да се *** с мъж. Дори не знам кое е по отвратителното двама мъже да се целуват или да си го слагат !От разговорите ми с жени съм разбрал, че много малко са мъжете, които правят масажи на партньорките си и то по тяхно желание. Това е огромна грешка и не говоря само за еротични масажи, а и за други видове. Аз знам две неща на които трудно някоя жена би могла да устои и това са шоколада и хубавият масаж :)Ето идея за мъжете, за която дори не е нужно да си богат и с която може да впечатлиш всяка жена и тя ще ви помни мноооого дълго. Изненадайте я с един страхотен и чувствен масаж, ако трябва има книги, видео клипове, статии за тези масажи и не ако трябва, ами си е добре човек да се образова, няма как някой да се роди научен. Важно е да се избере подходящият момент, да създадете подходящата атмосфера, ароматни свещи, подходяща музика, подходящо масажно олио, добре е дори да си изключите звука на телефона, нека всичко да е перфектно. Момента за този масаж също е много важен, жената трябва да е спокойна и мислите и изчистени да няма разни притеснения и тревоги.Няма жена, която да не се разтопи от един чувствен масаж и гарантирам на всеки мъж, че тази жена ще го помни дълго и ще му върне за това което той и е направили. Ако пък и след масажа успеете и да я накарате да изригне с мощни оргазми, тогава ..... ами направете го и ще разбере какво следва, няма нужда да казвам, че е хубаво ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )