IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Забавления след секс

19 август 2014 15 00

Как да запазите близостта помежду си без стандартното гушкане

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Понякога след секс настъпват неудобни моменти. Дамите обикновено искат да се гушкат, а мъжете бързат да захъркат или си измислят някаква работа. Проучване на психолози от университета в Мичиган, обхванало 456 души показва, че мъжете предпочитат да засят след интимен акт, за да избегнат разговори относно естеството на връзката.

И все пак има и такива, които не желаят да заспят, но пък и гушкането не им присърце. Това не е толкова лошо, особено ако и половинката им се чувства по същия начин. Ето и няколко секси игрички, които може да направите след като се уморите под завивките, за да продължите да се забавлявате заедно:

Говорете си мръстотийки

Хората обичат да чуват, че са си свършили работата добре в леглото. Това важи и за двата пола и може да се получи по забавен начин под формата на секси мръсотийки, обясняват сексолозите. Като за начало кажете на партньора/партньорката си колко ви е харесало, когато той/тя е направил/а…

Подобни разговори се набиват дълбоко в главата и оставят едно приятно чувство и у двама ви дълго време след самия полов акт. Освен това с тези думички може да разпалите желанието и да направите един втори тур.

Масаж

Това, че не вплитате пръсти и крака след секса в поза лъжичка, не означава, че не трябва да се докосвате. Един масаж действа доста разпускащо. Намачкайте хубаво торса му, но не бързайте да си играете с мъжките му достойнства, които вероятно са доста чувствителни след секса. Ако той само насочи ръката му в тази посока, знаете какво да правите.

Вземете си заедно душ

Сапунисайте го/я и нежно втривайте пяната в тялото му/ѝ. Душът не само ще запази интимността помежду ви, но и ще удължи посторгазменото ви състояние след секса.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

хей ( преди 9 години )
Това упътване за прос. титутки ли се отнася
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар