IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ерогенните зони на мъжете

21 август 2014 14 40

Не ги пропускайте, ако искате да имате незабравимо сексуално изживяване

Снимка: GQ

Снимка: GQ

За женските ерогенни зони се говори и пише много. И сякаш мъжете остават леко пренебрегнати. Време е да се поправи тази несправедливост и да разберете как да доставите максимално удоволствие на своя партньор.

Ето и на кои места може да обърнете внимание, за да го подлудите:

Ушите

Разходете се с език по неговата ушна мида и захапете нежно меката част на ухото му. Да, това възбужда не само дамите! Може да добавите още малко еротика като зашепнете нежно някои палави думички в ухото му.

Вратът

Мъжете имат много ерогенни точки в областта на врата – например над ключицата или под линията на косата му. Би било перфектно, ако успеете да се докоснете до поне две зони едновременно. Захапете ухото му и нежно масажирайте врата.

Скроталната торба

Скротумът е кожна торбичка, в която са разположени тестисите при мъжа. Той обвива не само семенника, но и надсеменника и малка част от семеотводния канал. Мястото е силно чувствително и допирът до него е много възбуждащо за мъжа. Пипайте внимателно и с любов!

Зърната

Много мъже мразят да докосват зърната им, но пък целуването и нежното им засмукване са изключение, което може да превърне партньора ви в истински тигър в леглото.

Перинеумът

Пространството между края на скротума и ануса е силна ерогенна зона за мъжете. Лекият натиск там, може да ускори ерекцията му и да я възстанови след спад.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари