IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво не трябва да правите по време на секс

22 август 2014 14 40

Ако искате и той да се наслаждава на акта като вас

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

В леглото не трябва да има задръжки, но все пак има някои правила, които позволяват и на двамата души да се насладят на интимността помежду си. Понякога момент невнимание или една грешна стъпка може да развали химията и да погуби желанието за секс на другия.

Ето и какво НЕ трябва да правите, за да не разрушите вълшебния миг под завивките:

1.Да не целувате

Вярвате или не много хора не целуват партньорите си по време на секс. Причините са различни, но най-честата е избягването на интимност. Вие не сте проститутка, а с те с човека, когото харесвате и желаете. Целувките са доста възбуждащи и палят страстта, така че са задължителен елемент по време на вашите игрички в леглото.


2.Да хапете преди да сте предупредили

Страстите бушуват и тигрицата във вас е събудена и готова за игра. Мъжкото тяло обаче е също толкова чувствително, така че не може да се хвърлите да го хапете, без предварително да сте го предупредили (с думи и действия) , че искате по-бурен секс. Мъжките зърна са тема табу и по-добре не им се нахвърляйте агресивно, а с целувки, защото те са сред ерогенните им зони.

3.Да го докосвате навсякъде без интимните части

Дори да сте срамежливи, в секса най-голямо внимание се отдава на интимните части и на двамата партньори. Може нарочно да пропускате слабините му като част от любовната предигра, за да разпалите желанието му, но все някога трябва си поиграете и с тях. В противен случай ще убиете желанието му.

4.Да отпускате тежестта си за дълго върху него

Може да тежите 50 кг, но това не означава, че може да се проснете в неподходящ ъгъл върху гърдите му и да му пречите да диша. След секс прегръдките и гушкането са нещо прекрасно и може да се отпуснете за малко. И все пак и той е уморен и се нуждае от въздух, така че внимавайте да не го притискате, както и да не натиснете чувствителните му части от тялото, които допреди малко са ви доставяли удоволствие.

5.Да свършите преди да го предупредите

Може и да ви се струва странно, но мъжете искат да знаят, когато оргазмът ви идва. Повечето обичат да гледат партньорките си в очите, докато свършват или просто искат да знаят дали и те имат позволение да го направят, след като са задоволили жената до себе си. Затова го информирайте, когато сте на път да достигнете оргазъм. Това е знак и за него, че трябва да се забърза и да вложи последни секунди максимално напрежение и усилие, за да ви достави желания край.

6.Да мълчите като риба

Не всяка жена е родена порно актриса и има дами, които не викат. Но звуците са важни и те естествено излизат като задъхване, пъшкане и т.т. , когато човек изпитва удоволствие. Не го лишавайте от възможността да чува, че се справя добре и че вие се наслаждавате на акта. За мъжете липсата на какъвто и да е звук е тотален страстоубиец.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари