IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс тайните, които всяка жена трябва да знае

12 септември 2014 14 45

Това обяснява неговото поведение

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Мъжете са пълни с изненади и спалнята не е изключение. Макар че е невъзможно да се обясни подробно цялото мъжко поведение, ето някои „тайни“, които ще ви помогнат да разберете по-добре половинката си и да реагирате по-адекватно при ситуация.

Той се притеснява дали ще се представи добре в леглото

Може и да не му личи, но мъжете винаги са под напрежение дали ще отговорят на очакванията ви в секса. През последните години дамите са по-разкрепостени, по-агресивни и знаят точно какво искат.

Жени като Мадона, Саманта (Сексът и градът) окуражават от екрана представителките на нежния пол да се отдадат на сексуалността си и да използват оръжията си. Това обаче упражнява известен натиск върху господата.

Предупреждение:

Ако партньорът ви има проблем с изпълнението си, най-вероятно ще обвини вас. Бъдете подготвени да се справите със ситуацията.

Какво може да направите:

Не го приемайте лично и не го обиждайте. Никога не му се смейте! Просто се престорете, че не е толкова важно, че веднъж ерекцията му я няма.

Мъжете се нуждаят от вербална стимулация и комплименти в леглото

Сексът е източник на сила. За мъжете той е и форма на мъжественост. Ако любимият ви е накарал да се чувствате страхотно в леглото – кажете му го, Той се нуждае от думите, за да бъде вашият супергерой.

Предупреждение:

Ако не го окуражавате, не очаквайте да си изкарате добре. Дори да не прави всичко като отличник, не пропускайте комплиментите.

Какво да направите:

Не симулирайте, не си измисляйте, не правете пози. Просто изглеждайте спокойна, усмихната и задоволена. Това ще накара мъжа ви да се почувства щастлив и доволен.

Мъжете не обичат да чакат прекалено дълго

Дамите обичат да опъват нервите на другия пол и да чакат определен брой срещи преди да влязат в леглото на мъжа. За него чакането не е само дразнение. Той иска да знае дали го намирате за привлекателен сексуално и ако не е така, ще мине към следващата.

Предупреждение: Ако вашият мъж се обиди в случаи че инициирате секс, отървете се от него.

Какво да направите: Ако искате да консумирате желанието си, действайте. Не е важно кой прави първата крачка.

Повечето мъже не прощават изневяра

Господата, които се чувстват предадени, особено в спалнята, много трудно могат да простят на половинката си...за разлика от жените в същата ситуация.

Мъжете искат лоялност на всяка цена

Какво да направите:

Покажете му, че заслужавате доверие не само като не спите с други, а и като го подкрепяте пред приятелите и колегите му. Това ще му даде чувство за сигурност и ще бъде по-уверен във вас и отношенията ви.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари