IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По-горещ секс с малко лед

5 октомври 2014 13 20

3 начина да вкарате леденото кубче в употреба

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Искате ли да разгорещите обстановката в спалнята? Тогава може да поиграете с температурата на телата си, а не с тази на въздуха. Кубче лед ще вдигне страстите до такова ниво, че няма да ви се иска да напуснете леглото.

Ето и как да го използвате:

Подразнете партньорката

Вземете малко кубчета лед в една чаша и започнете да галите тялото ѝ с едно. Студът ще „събуди“ нервните ѝ окончания и ще повиши възбудата. Ако искате наистина да я подлудите, избягвайте да я докосвате с леда по ерогенните зони – зърната, вътрешността на бедрата – до последната минута. Колкото по-студено ѝ става от леда, толкова повече тялото ѝ се нагорещява отвътре и въпросните места, ще я накарат да избухне като вулкан, когато я докоснете там.

Внимание: Не поставяйте директно лед върху гениталиите ѝ, защото така може да убиете чувствителността на тези места и да ѝ причините дискомфорт, вместо удоволствие!

Играйте си с температурата

Когато тялото се нагорещи, то се отпуска, Когато му стане студено, се свива. Като си играете с температурата ще повишите сексуалната възбуда и напрежение. Нагорещете я като оближете от корема ѝ мед или течен шоколад, а после докоснете с лед зърната или вътрешната част на бедрата ѝ.

Леден орален секс

Сложете кубче лед в устата си и го засмучете преди да започнете с оралните ласки. Така тя няма да се „вледени“, защото студът няма да ѝ дойде като шок, когато погалите клитора ѝ с език. Усещането е вълнуващо, а освен това студът помага за задържането на оргазма! Ако усетите, че ще свършите, помолете я да ви направи фелацио с кубче лед в уста.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари