IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-големите страхове на мъжете в леглото

4 ноември 2014 15 01

Дори най-арогантният има своите притеснения

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

На пръв поглед той може да е арогантен, с високо самочувствие, дори надменен. Това обаче не означава, че е напълно неуязвим. Безстрашните хора са само във филмите, а ахилесовата пета на господата обикновено са изпълненията им в леглото.

Ето и какви са най-големите му страхове в секса:

1. Страх от импотентност

Дори да не ви говори за деца и да не гори от желание да стане баща, в него винаги съществува страхът от импотентност. Интересното е, че невъзпроизводителната способност в 90 % от случаите се дължи именно на този страх, а едва 10 % е биология.

2. Страх от ненаситница в леглото, която не може да задоволи

Както знаете, на мъжете им трябва известно време след изпразване, за да са в „бойна готовност“ да продължат с ласките. Жените от своя страна могат да получават оргазъм след оргазъм и да искат още. Ето защо господата имат сериозно основание да се тревожат, че може да попаднат на трудно задоволима жена.

3. Страх от преждевременна еякулация

Според едно изследване мъжете средно издържат между 7 и 8 минути в усилена сексуална активност. Някои обаче са дори по-бързи и това оставя партньорките им с горчиво чувство, тъй като те не са получили своето удоволствие.

4. Страх, че ще сметнат поведението им в леглото за ненормално

Не е тайна, че мъжкото въображение е безкрайно, а сексуалните фантазии дори много фантастични. Господата обичат да експериментират в леглото, но понякога умишлено залагат на заучените скучни движения, за да не изплашат дамите си. Този проблем е лесно решим с един предварителен разговор.

5. Страх, че пенисът им е малък

Мъжете и техните размери... дори и мъжкото му достойнство да е огромно, той винаги ще се засегне ако го коментирате в негативна светлина. Колкото и да им повтаряме, че размерът не е най-важното, те искат да чуват, че са добре надарени и страхотни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари