IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 изречения, които ще съсипят срещата ви

31 март 2015 13 32

Мислете преди да говорите, за да не я обидите

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Първата среща е като да ходиш по тънък лед. Трябва да внимаваш къде стъпваш, за да не „пропаднеш“. Често без да осъзнаваме, изричаме неща, които обричат на провал вечерята/обяда с човек, който много ни допада, но все още не познаваме.

Нова анкета, в която са участвали 300 души, показва кои са 5-те думи, които, употребени във въпрос, гарантират провала на първата ви среща.

Каква е тази ужасна миризма?“

Това може да бъде нейният парфюм, или ароматът от материята на новата ѝ дреха, която си е купила специално за срещата, но не е имала време да изпере. Без значение какво точно помирисвате, партньорката ви вече ще се чувства некомфортно и ще стои на тръни до края на вечерта.

Колко искаш да отслабнеш?“

Никога, никога, ама никога не обсъждайте теглото на една жена. Дори да ви е споделила, че се храни здравословно и иска да влезе във форма, не дълбайте в темата. Подобен въпрос е почти като да я попитате директно колко тежи, а един джентълмен не задава такива въпроси.

Кога ще си тръгваме?“

Очевидно нямате търпение да се отървете от срещата си и изтъкването на този факт е като шамар за нея.

Все още си пиша с бившата

Темата за бившите трябва да си остане във вашата глава, поне докато нейното присъствие не започне да дразни настоящата. А жената срещу вас все още не ви е гадже. И едва ли ще иска да стане, ако знае, че сексапилната ви ексизгора още ви дебне и вие очевидно нямате против това.

Колко често мастурбираш?“

Мъжете може и да обсъждат подобни неща директно, но пред жените е проява на лош вкус. Най-малкото в заведение. В спалнята може и да получите отговор, но на първа среща – ще получите гримаса, среден пръст или шамар!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

dominici ( преди 8 години )
Благодаря за статията. Аз винаги задавам този въпрос на първата си среща не само с жени, но и с бизнес партньорите си: "Колко често маструбираш?" ... Много "поучителна" статия!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар