IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 знака, които жените погрешно разбират като мъжки интерес

5 март 2015 14 27

Може би той просто иска да бъде ваш приятел

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Жените обичаме да анализираме и когато си харесаме някой мъж започваме да го „четем“ като книга.

Преди това хубаво сме се образовали със стотици материали и съвети на приятелки какво означават думите му и как да тълкуваме жестовете и поведението му.

За съжаление няма точни правила, които на 100% да бъдат разтълкувани по един начин и понякога се подвеждаме, че той има интерес към нас, а това съвсем не е така.

Вижте в какви ситуации може да се объркате:

Той се смее на шегите ви, макар да не са забавни

Прави го, защото не иска да е груб и е достатъчно възпитан, за да не ви накара да се почувствате неловко. Не е задължително да ви харесва, за да го прави.

Слуша ви търпеливо, въпреки че му се оплаквате от едно и също нещо за пореден път

Той разбира, че сте разстроени и демонстрира емпатия. Наясно е, че когато си излеете всичко, ще се почувствате по-добре.

Споделя ви лични неща

Може би вече сте в приятелската зона? Това, че е открит с вас не означава, че ви сваля, а вероятно има нужда от приятел и ви има доверие.

Казва ви, че иска „някой като теб“

Ключовата дума е „някой“, а не „вас“. По-често тази фраза показва, че не иска вас.

Споменава, че си приличате

Е, и? Това прилича ли ви на обяснение в любов? По-скоро иска да се сближи с вас, но по приятелски.

Постоянно се шегува/закача с вас

Със сигурност му е приятна компанията ви. Но той не е на 10 и това, че пуска шегички и ви дразни е просто неговият начин да комуникира с вас. По-добре вижте как се отнася с другите жени преди да си вадите заключения.

Той е винаги на разположение, когато го потърсите

Този знак най-често е бъркан от жените като сигнал, че е заинтересован. Не забравяйте, че приятелите имат същата реакция – на линия са, когато ви потрябват.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

аз ( преди 9 години )
така...хахаха всичкото това, което сте написали са глупости...естествено, че след като прави това има интимен стремеж към жената.Мъжете не са толкова сложни ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар