IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колко време чака една жена преди да прави секс с нов мъж

29 май 2015 14 50

Оптималният минимум е 5 срещи според мнозинството

Снимка: оutnow.ch

Снимка: оutnow.ch

Колко време трябва да изчака една жена преди да прави секс с мъжа, с когото се вижда? Този въпрос вълнува дамите от десетилетия, но точен отговор няма. Много представителки на нежния пол се опасяват, че ако прекалено бързо се впуснат в ласки с човек, когото харесват, той ще ги сметне за лесни и това ще провали шансовете им за връзка.

Други пък се притесняват повече от общественото мнение (това на близките и приятелите им). Съвсем различно стои въпросът при жените, които изповядват мюсюлманството и робуват на съответните за страната си религиозни закони и традиции.

И все пак наскоро направена анкета показва какво мисли по темата съвременната жена, която сама определя кога, с кого и какво прави.

15 % от участничките в проучването издават, че биха правили секс още на първата среща. 13 % по-скоро биха изчакали до втората, но не и с целувките. Мнозинството от жените обаче споделят, че според тях е „най-правилно“ да изчакат три седмици или поне 5-та среща преди да се впуснат в интимни ласки, пише Mirror.

Както предполагате мъжете нямат подобни задръжки. Повечето са готови веднага да скочат в леглото и това е обяснимо, тъй като при тях нагонът (контролиран от нивата на тестостерон) е по-висок. Жените от своя страна са по-рационални и масово приемат секса като важна стъпка, поради което предпочитат да изчакат, за да се убедят, че между тях и избраника им има нещо повече от чиста химия.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
най-правилно да изчакат три седмици или поне 5-та среща преди да се впуснат в интимни ласки, пише Mirror."на третата седмица ще си прави скречове само в самотното студено легло!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар