IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хубав секс с нов мъж? Мисия възможна!

21 май 2015 11 27

Не е задължително първият път да бъде неудобно

Снимка: "Fifty Shades of Grey"

Снимка: "Fifty Shades of Grey"

Сексът с нов мъж е невероятен само по филмите или в изключително редките случаи, когато химията е толкова силна, че две сякаш сродни сексуални души са се намерили. В повечето случаи, не всичко е толкова приятно и разтърсващо, колкото изглежда.

Винаги има доза дискомфорт, напрежение и неудобство, които всъщност помрачават заветния миг. Ако вие самите скоро се готвите да преминете на последно ниво с нов мъж, ето няколко съвета, с които да си гарантирате хубав секс и то още първия път!

1. Настройте се предварително

Настройката е нещо много, много важно, особено когато става въпрос за секс. Ето защо е необходимо вие самите да се подготвите за това, което ще се случи. Облечете си нещо, което ще ви кара да се чувствате изключително секси, защото колкото по-уверени сте в себе си, толкова по-голям сексапил ще излъчвате и за другия човек. Ако имате нужда, може да опитате с мастурбация, за да се възбудите допълнително.

2. Изберете правилното място

Това трябва да бъде място, където ще се чувствате най-добре и ще можете да се отдадете максимално на преживяването, без да отклонявате мислите си към излишни притеснения. Най-добре се спрете на място, в което ще бъдете само двамата – необезпокоявани от никого. Заложете на любимата музика, приятни аромати и подходящо осветление. Една-две чаши вино предварително също биха помогнали.

3. Заложете на любовната игра

Любовната игра е много важна, тъй като благодарение на нея вашата възбуда се покачва, а едновременно с това тялото ви се отпуска. Колкото по-дълга е любовната игра, толкова по-голямо е желанието да преминете към същинската част. Така че, ако искате да бъдете максимално настроени непосредствено преди истинския секс, не пренебрегвайте любовната игра.

Кадър от филма „Fifty Shades of Grey“; Снимка: outnow.ch

4. Не мислете толкова много

Притесненията на хората често идват от това, че те мислят твърде много. Най-добре се фокусирайте върху своите усещания и не се опитвайте да анализирате всяка ситуация и всяко движение. Все пак хубавият секс е продукт на страст и донякъде първични инстинкти, които нямат нищо общо с трезвата логика.

5. Не надценявайте първия секс

Притесненията няма да ви доведат до нищо добро, но същото може да се каже и за прекалено високите очаквания. Все пак сексът с нов мъж е нещо, което ви се случва за пръв път. А за да стане то 100% такова, каквото желаете, трябва да се научите как да го правите.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари